Mit gondoltok az új homofób törvényről?
Azt gondolom hogy Orbánt karrierista politikusként pont nem érdekel semmi. Elvek nélkül gátlástalanul megy előre a semmibe. Neki a kereszténység egy szót jelent azon kívül semmit. Nincs hite, nincsenek érzései, nincs empátiája egy igazi vérbeli zsarnok aki csak magában hisz, csak az fáj neki ha őt bántják.
Szóval ez is egy idióta gumicsont mint a Soros, Ceu meg EU ellenesség.
Pont nem érdekelnek a pedofilok, leszbikusok meg a transzvesztiták nekem az rosszabb hogy egy darab tojás már 50 forint amikor két éve 35 volt.
Vagy egy kiló kenyér lassan 400 amikor 30 éve 3 forint 60 fillér volt.
Szóval Orbán menjen a fenébe és adjon magasabb bért, pénzt és alacsonyabb árakat mert a magyar éhezik!!!
Jobboldali és konzervatív vagyok de elítélem.
Mivel diszkriminatív törvény és ezzel foglalkoznak ahelyett hogy kormányoznának megfelelően.
Igen is mindenkinek egyenlőre joga van indentitástól függetlenül, tudom így is egyeseknek több joggal büszkélkedhetnek de ez akkor sem helyes ebben a formában. De hozzáteszem hogy külön én nem is emelném ki őket, senkinek semmi köze hozzá szerintem, magányügy na.
Hozzáteszem ez az egész társadalmi szintekig vezet vissza, kérdés az hogyan lehet ezt megfelelő módon kivitelezni hogy azért elfogadják őket az emberek, de ne is ezzel legyen tele a padlás mert akkor ellenkezőjét érik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!