Büszke vagy rá, hogy magyar lehetsz?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 21:15
31/56 anonim válasza:
Nem tettem érte semmit, arra nem vagyok büszke, de nem is szégyellem. Ebbe születtem, ennyi.
32/56 anonim válasza:
Igen, mert a szavazók többsége ránk szavazott!
33/56 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon nagyon nem vagyok rá büszke. Sőt, kifejezetten hosszú listát tudnék írni arról, mi minden lennék szívesebben akár ebben, akár a következő életeimben magyar helyett.
34/56 anonim válasza:
Nem. Jobb lenne ha Magyarországot felosztanák a szomszédaik között, Budapest pedig szabad városállam lenne.
35/56 anonim válasza:
Ennyire nem szereted a hzádat, előttem hozzászóló?
36/56 anonim válasza:
36-os, ha nácinak tartod a magyarokat,akkor menj ki nyugatra senkineksem fogsz hiányozni!
37/56 anonim válasza:
Annyira,nem rossz hely ez nekik,hogy akik gyalázzák a magyarokat,elhúznak innen .
Hadjad,már itt minden van korlátlan menyiségben . Más hol ez az életképtelen,bagázs már éhen döglőt volna !
38/56 anonim válasza:
Inkább élnék Amerikában. Majd talán egyszer.
39/56 anonim válasza:
Igen. Ilyen gazdag történelme, kultúrája, művészete nem sok népnek van, mint nekünk. Okosak, leleményesek és nagy túlélők vagyunk. Máskülönben nem húztuk volna ki itt több mint ezer évig.
40/56 anonim válasza:
Nem, valami ritka sz4r ember lehettem előző életemben hogy azt érdemeljem hogy magyarnak szülessek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!