Büszke vagy rá, hogy magyar lehetsz?
ez most olyan, hogy büszke vok e, hogy 185 magas lettem?
nem.
mivel ez 1 állapot ami adott.
jelen szituban és a politika kategóriában viszont már neccesebb a dolog, mert egész európa a magyarokon röhög, hogy eltűrnek vezérüknek egy ilyen kisstílű nevetséges kicsinyes tolvaj patkányt, mint orbán meg a csapata.
akik szégyenbe hozzák és lejáratják a magyarságot.
ebbe belegondolva, azért ez nem vmi jó érzés.
de mivel a fideszes hazaárulókat nem igazán tekintem igaz magyarnak csak kullancsnak, parazitának a magyarságon, így a nemzeti identitásomat ez nem befolyásolja.
Én büszke voltam rá sok éven át, de Orbánék miatt kezdem sajnálni. Bárhol jobb életem lehetne, bárhol lehetnének lehetőségeim. Itt semmi. Egyszerűen kilátástalan a jövőm, még egyetemista vagyok, de a sírás fog el, hogy itt elhelyezkedni és kezdeni magammal valamit.
Mehetnék ki külföldre dolgozni, de a családom nem hagynám hátra. Siralmas a helyzet ami itt megy és csak rosszabb lesz.
Mi idegen érdekeket??
540milliárd kínai hitel megvan?? Mikor kínának építünk itt kínai hitelen??
Vagy orosz hitelből paks2??
Az megvan, hogy a paks2 vel sincs vége a dolognak?? Ugye folyamatosan kell urán, ami nálunk nincs. Ki leszünk amiatt is szolgáltatva.
Az EU ad rendszeresen ingyen pénzt, de már megint kapjuk a büntit a lopások miatt. Az megvan, hogy ha nem lopnának azt a nemzet kapná??
Meg beszéld át újra, hogy hányan vagytok. 2018ban 5 731 821 fő szavazott. 2 824 206 fideszes szavazó. A szavazatok fele nem a fideszre ment. Ez a 2/3 igen látszólagos. Alapból 70% körül volt a részvételi arány. De ugye a 70ből akkor ez lakosság körében 35% volt kb a fideszes szavazat. Csak ugye olyan "jó" a választási törvényünk, hogy ez 2/3.
De ha meg azoknál nézzük akik szavaztak ott is 49% de az is elég a 2/3 hoz.
Az ellenzék nem húz szét most mert van a "moslék koalíció" valamint a fidesz is vesztett szavazatokat. Nem biztos, hogy a fidesz nyer. Nagy csalás kellene ahhoz, hogy most is sikerrel zárjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!