Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali emberek egy része...

A baloldali emberek egy része miért szeretné a velük egyet nem értőket elhallgattatni a közösségi médiákban?

Figyelt kérdés

A youtuben kezdtek teret nyerni egyes jobboldai youtuberek (pl. a the fair right), ahova rendszeresen és tömegesen járnak baloldaliak trollkodni. De a patrióták csatorna első adását is ellepték a tartalommal egyet nem értő emberek, akik szét akarták trollkodni a csatornát.

24.hu-n volt egy igen népszerű komment, ami arra buzdította a fórumozókat, hogy dislike-olják a csatornát és trollkodják szét.

Miért rettegnek ennyire az ellenzékiek/baloldaliak/liberálisok hogy az általuk dominált csatornán megjelenik más vélemény is? Elvégre ők a vélemény szabadságát pártoló emberek, akik rendszeresen felháborodnak a szólásszabadságukat legkisebb mértékben is sértő dolgokon.

2021. jún. 1. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
71%

Elnézve a mai szavazók agytevékenységét két dolog miatt tilos ma tájékozódni bárhonnan:

-Van X nevű hírportál, azt leszólja a jobbos szavazó

-Van Y nevű hírportál, azt leszólja a balos szavazó

Tehát az a két oldal elvárása, hogy soha se tájékozódjunk sehonnan. Értelmi szint terén egész Európa rohad.

2021. jún. 6. 16:45
 62/67 anonim ***** válasza:
70%

#61 Tévedsz vagy ferdítesz.

A balliberálisok minden más médiát elvetnek ami nem az övék, a jobboldaliak meg minden más médián megjelent hírt is is megismernek, csak nem szeretik azokat a médiákat.

2021. jún. 6. 17:36
 63/67 anonim ***** válasza:
92%
Az előttem szólót meg tudom erősíteni. Én Mi Hazánk szimpatikusként olvasok kurucinfót, origót és hvg-t is, így próbálok objektíven tájékozódni. Mellesleg ezek közül egyedül a kurucon nem olvastam még szándékos hazugságot.
2021. jún. 6. 18:44
 64/67 anonim ***** válasza:

Én akkor hová tartozok?

Korábban origot és indexet olvastam, összegeztek majd elosztottam kettővel.

Mióta az index kormányoldali, egyiket olvasom a kettő közül, plusz telex, majd átlagolok.

A többit meg szennylapnak tartom. (A hvg is nagyon lesüllyedt, 15 éve még olvastam papírformátumban)

2021. jún. 6. 22:39
 65/67 anonim ***** válasza:
73%

61

Amit leírsz az egy féligazság. Ha egy kormányváltó megtudja, hogy akárcsak egy időjárást megnéztem az M1-en, rögtön elhord mindenféle agymosottnak. Ha még azt is elmondom neki, hogy megnézem a híradásokat is a határon túli magyarokkal kapcsolatban, akkor egy rakás átkot is hozzám vág.

És tényleg így van, ahogy előttem írták: ha valaki telexet olvas, az nem kap olyan szintű erőszakos verbális online meghurcolást, mint amit egy ellenzéki leművel.

2021. jún. 7. 09:39
 66/67 anonim ***** válasza:
92%

61-es vagyok

Elismerem, sarkosan fogalmaztam. De egy normális országban azért senki nem szólhatna meg, mert mondjuk a Duna televízió kulturális műsorait nézem. De arról miért nem beszél senki, hogy pl egy ATV képtelen arra, hogy igényes kulturális műsorokkal álljon elő?

2021. jún. 7. 11:31
 67/67 anonim ***** válasza:
22%
Mert semmiben nem hisznek már abból, amit elméletileg képviselnek, csak a politikai haszonszerzés megy. Ezért fognak 2022-ben is elbukni. Mert enm hitelesek.
2021. jún. 17. 08:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!