A baloldali emberek egy része miért szeretné a velük egyet nem értőket elhallgattatni a közösségi médiákban?
A youtuben kezdtek teret nyerni egyes jobboldai youtuberek (pl. a the fair right), ahova rendszeresen és tömegesen járnak baloldaliak trollkodni. De a patrióták csatorna első adását is ellepték a tartalommal egyet nem értő emberek, akik szét akarták trollkodni a csatornát.
24.hu-n volt egy igen népszerű komment, ami arra buzdította a fórumozókat, hogy dislike-olják a csatornát és trollkodják szét.
Miért rettegnek ennyire az ellenzékiek/baloldaliak/liberálisok hogy az általuk dominált csatornán megjelenik más vélemény is? Elvégre ők a vélemény szabadságát pártoló emberek, akik rendszeresen felháborodnak a szólásszabadságukat legkisebb mértékben is sértő dolgokon.
Elnézve a mai szavazók agytevékenységét két dolog miatt tilos ma tájékozódni bárhonnan:
-Van X nevű hírportál, azt leszólja a jobbos szavazó
-Van Y nevű hírportál, azt leszólja a balos szavazó
Tehát az a két oldal elvárása, hogy soha se tájékozódjunk sehonnan. Értelmi szint terén egész Európa rohad.
#61 Tévedsz vagy ferdítesz.
A balliberálisok minden más médiát elvetnek ami nem az övék, a jobboldaliak meg minden más médián megjelent hírt is is megismernek, csak nem szeretik azokat a médiákat.
Én akkor hová tartozok?
Korábban origot és indexet olvastam, összegeztek majd elosztottam kettővel.
Mióta az index kormányoldali, egyiket olvasom a kettő közül, plusz telex, majd átlagolok.
A többit meg szennylapnak tartom. (A hvg is nagyon lesüllyedt, 15 éve még olvastam papírformátumban)
61
Amit leírsz az egy féligazság. Ha egy kormányváltó megtudja, hogy akárcsak egy időjárást megnéztem az M1-en, rögtön elhord mindenféle agymosottnak. Ha még azt is elmondom neki, hogy megnézem a híradásokat is a határon túli magyarokkal kapcsolatban, akkor egy rakás átkot is hozzám vág.
És tényleg így van, ahogy előttem írták: ha valaki telexet olvas, az nem kap olyan szintű erőszakos verbális online meghurcolást, mint amit egy ellenzéki leművel.
61-es vagyok
Elismerem, sarkosan fogalmaztam. De egy normális országban azért senki nem szólhatna meg, mert mondjuk a Duna televízió kulturális műsorait nézem. De arról miért nem beszél senki, hogy pl egy ATV képtelen arra, hogy igényes kulturális műsorokkal álljon elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!