A baloldali emberek egy része miért szeretné a velük egyet nem értőket elhallgattatni a közösségi médiákban?
A youtuben kezdtek teret nyerni egyes jobboldai youtuberek (pl. a the fair right), ahova rendszeresen és tömegesen járnak baloldaliak trollkodni. De a patrióták csatorna első adását is ellepték a tartalommal egyet nem értő emberek, akik szét akarták trollkodni a csatornát.
24.hu-n volt egy igen népszerű komment, ami arra buzdította a fórumozókat, hogy dislike-olják a csatornát és trollkodják szét.
Miért rettegnek ennyire az ellenzékiek/baloldaliak/liberálisok hogy az általuk dominált csatornán megjelenik más vélemény is? Elvégre ők a vélemény szabadságát pártoló emberek, akik rendszeresen felháborodnak a szólásszabadságukat legkisebb mértékben is sértő dolgokon.
"Végülis csak ebben a kommentben utáltál rá vagy háromszor, hogy mennyire gyenge szellemi képességeim vannak, de biztos igazad van. :DD"
Te azt mondtad hogy ez korábban történt meg hogy személyeskedtem idézd már légyszives a 39# komment előtt.
"Nem, mivel nem akarja megjátszani, amit Gyurcsány megjátszott, legalábbis nem olyan mértékben.
Figyeltek arra, hogy a valós adatokból jöjjön valamilyen torz módszertan szerint, hogy azt mondhassák rá, hogy igazi."
Aha, tehát akkor Orbán hamisít, de mégse hamisít? Ez aztán a logika :D Gondolom ami nem illik bele a világképedbe az hamisítvány, ami beleillik az meg igaz. Ezért mondtam a laposföld hívőket kb így vitáznak, hogy kiszemezgetik ami őket igazolja, ami meg nem az mind hazugság.
"Ja, erre jó bizonyíték, amikor azt mondtad, hogy.... Hm, egyszer sem tudtál rámutatni ilyen önellentmondásra, akkor biztos gyakran megtörtént. :DDD"
Igen kezdve hogy semmi bizonyítékot nem tudsz mondani Orbán állítólagos hamisítására (az exim bank nem az), aztán a komplett KSH-t és brüsszeli statisztikákat kamunak tartod mert hát miért is ne, aztán csak Orbánról tudod elképzelni a hamisítást máshol nem, aztán az eurostatot egyszer hitelesnek tartod máskor nem stb stb, összevissza beszélsz.
"De ez amúgy sem bizonyít semmit. Idézd a cikkből azt a részt, ahol az van, hogy ellenőrizték, amit a magyarok mondtak."
Hogy lehet komolyan venni egy olyan cikket ami azt állítja hogy a görögök gazdagabbak mint a németek? :D
"Mármint nem gondolok komoly egy tény? Ez egy elég ismert hírt pont azért, mert meglepő.
Kő alatt éltél, vagy mi?"
Kő alatt élek csak azért mert azt mondom a vidékiek pontosan tudják hogy jobbak nyugaton az életkörülmények? Aha biztos...
"Felmérések szerint az emberek 70%-a kizárólag TV-ből tájékozódik. Szóval akármennyire van net lefedettség az országban, a többség nem használja ki."
Ezzel az a gond hogy ha a nézettséget megnézzük a kormánypárti és ellenzéki csatornákat kb fele fele arányban nézik az emberek, a legnézettebb csatorna éppen ellenzéki, tehát ez megint nem indok.
M1, kormánypárti (190ezer)
Duna, kormánypárti (130ezer)
RTL, ellenzéki (920ezer)
TV2, kormánypárti (880ezer)
ATV, ellenzéki (210 ezer)
"Nem arról beszéltem, hogy mi most hol tartunk, hanem arról a kijelentésedről, hogy lehetünk-e az osztrákok szintjén"
Nem lehetünk, max akkor ha az osztrákok valamit nagyon elszúrnak. Az osztrák szint egyszerűen nem reális.
"Az O-M monarchia idején az országnak kifejezetten a magyar része votl az erősebb gazdaságilag is."
Óriási tévedés, a Monarchia idején az osztrák rész SOKKAL fejlettebb volt:
"Huhh, ilyen szövegértés mellett elvárod, hogy ne tegyek rád megjegyzéseket."
Csak nyugodtan, ha elfogytak az érvek és minden téren felsültél jön a személyeskedés mivel ez maradt.
"A világbank év elején megbecsüli a várható gazdasági növekedést és annak függvényében módosítja, hogy mi volt a valós adat."
A világbank székhelye az USA-ban van, sokkal kisebb rálátása van az EU-s gazdasági adatokra mint Brüsszelnek, ez tény.
"SZóva lelőször becsül, amikor még nem létezik, aztán veszi a TÉNY adatokat, ostoba..."
És honnan veszi? Csak a KSH-ból tudja ami mint mondtad hamisítvány, vagy szerinted a világbank ott van minden országban szakértőkkel és ellenőrzi az adatokat a kormány helyett?
"Jah, végülis csak a világ minden pontján osztogat hiteleket, de biztos nincs hozzá köze. :DDDD"
Attól mert hiteleket osztogat nem jelenti hogy jobban tudja a gazdasági adatokat mint maga a kormányzat. A világbanknak nincsenek a világ minden országában ellenőrei, becslésekre támaszkodik meg a kormány által közölt adatokra.
#50 Remélem órabérben dolgozol, mert amúgy teljesen értelmetlen lenne amit csinálsz. Egyértelműen látszik hogy nem ismered a tényeket, a valóságot, hanem kitalálsz magadnak dolgokat amikkel bizonygatni próbálod hogy neked van igazad.
Nem fogok részletekbe belemenni, ott elvéreztél már hogy azt hiszed az eu csak úgy bárkitől átvesz adatokat, vagy hogy a ksh csak úgy gyárthat számokat.
Az Eurostat adatkezelése, adatfelvételi módszertana az ami nálunk, mint az összes uniós országban is, kötelező. Ez az egész rendszer lényege, hogy a kormányzatoktól kap az unió adatokat és a közös statisztikai rendszer szerint meghatározott nemzeti hivataloktól, amik egyformán végzik a munkájukat.
Lehet az adatok felvételét kritizálni, nekem sem tetszik sok olyan amit mérnek, hiszen így vagy úgy nem az van benne amit én inkább oda tartozónak vélnék. Azonban itt a lényeg az, hogy az adatfeldolgozás egységes és éppen ez teszi lehetővé az összehasonlítást.
Külön ciki hogy amikor az adatok téged igazolnak akkor azt elfogadod és helyesnek gondolod ugyanabban a rendszerben, ugyanazok által készítetten, amikor meg téged cáfolnak, akkor az tuti meg van hamisítva.
Lehet adatokat hamisítani, igen. Gyurcsányék tökéletesen bebizonyították 2006-ra, hogy kormányzati szinten is lehet hamis adatokat közölni az unióval. Azonban az is tény hogy ezzel be is buktak és korrigálni is kellett, mert bizony kiderült hogy hazudtak. Ezeket nem találod meg a statisztikában mert kormányzati jelentések formájában mentek ki az adott alegységektől, de az unióban bizonyos döntéseknél még ezeket vették figyelembe. Aztán kiderült a valóság, hogy a magyar államháztartás milyen helyzetben is van és bizony folyt is ellenünk túlzott deficit eljárástól kezdve mindenféle.
És nem, ne válaszolj nekem, veled nem lehet vitázni. Olyan vagy mint egy tipikus ballibes, mint gyurcsány, hatalmas vehemenciával tudod a legnagyobb, legátlátszóbb hazugságot is védeni és előadni.
Ettől még az élet a valóságot mutatja meg, ami minden alkalommal pontosan megcáfol titeket.
"Felmérések szerint az emberek 70%-a kizárólag TV-ből tájékozódik. Szóval akármennyire van net lefedettség az országban, a többség nem használja ki."
Érdekes felmérés lehet, amikor az országban mindenki az orrát a mobilokba dugja még vezetés közben is Soprontól Ártándig. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha egy fővárosinak egy mélyigénytelen 444 hírportálnak számít, akkor ebben az országban pont a fővárosiak rendelkeznek igen súlyos korlátoltsággal. Ezen felül még ismerik a HVG-t, ami szintén zenész.
51
A helyedben nem erőlködnék. Én is vitáztam már ezzel a taggal migráció terén. Azt állította komoly szakmai múlttal rendelkező szerzőkre, hogy hazudnak, és a saját igazukat erőltetik rá mindenkire, mert negatívan írnak a migrációról.
Most egy ilyen hatökörrel mit kezdesz? :)
#48 nincs itt szubjektív infláció, Na nem azt mondom amit értékelek, mennyivel drágulnak a termékek évente.
Tízen pár évvel ezelőtt is így csináltam, nem hamis statisztikákat néztem.
Szóval nem nem volt nagyobb, körülbelül ekkora volt a válság közben is.
De van olyan cucc, amit konkrétan 28 ezerért vettem 2008-ban, ma pedig 86 ezerért kapni, igaz ott a növekedés egy része nem az infláció miatf van, de az is benne van.
"Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ha egy fővárosinak egy mélyigénytelen 444 hírportálnak számít, akkor ebben az országban pont a fővárosiak rendelkeznek igen súlyos korlátoltsággal. Ezen felül még ismerik a HVG-t, ami szintén zenész."
Erre már én is kíváncsi vagyok. Mi számít hírportálnak? Kiegészítenéd a listát?
444: nem
HVG: nem
Index:
Telex:
Szabadeuropa:
Portfolio:
Mandiner:
Origo:
888:
Pestisrácok:
24:
Blikk:
Kurucinfo:
Hirado.hu:
Napi.hu:
Magyarnemzet:
Infostart:
Media1:
Hirtelen ennyi jutott eszembe, a lista szabadon szerkeszthető. Sőt, kérlek rá, hogy add hozzá a kimaradt médiumokat akár hírportálnak számít a szemedben, akár nem.
56
Ezt tőlem kérdezed? Ti tartotok kiselőadást arról, hogy minden vidéki hülye, mert egyáltalán ránéznek mondjuk a Duna tv-re, vagy az M1-re. Nosza, akkor világosíts fel, hogy NÉV SZERINT milyen adót vagy hírportált kell néznünk. Írd le a nevüket.
58
Nekem ne tereljél. Világosíts fel minket vidékieket, hogy mit kell néznünk vagy olvasnunk. Most mutasd meg milyen okos vagy baszki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!