A pestiek miért sírnak a biciklisávok miatt?
Senkinek nincs pisztoly a fejéhez tartva hogy kocsival kell járni.
Ott a BKK, az elővárosi vonatok, a sok új biciklisáv.
Ehelyett az átlag pesti napi 2 órát araszol a dugóban, és a saját lustasága helyett szid mindenki mást.
„#8 és a létrát szerszámokat vigyem mind a zsebembe ? Villany szerelő vagyok te fsz’”
jajj de imádom a fajtádat! a frusztrált, agresszív proli, aki fórumon/autóban ülve jól megmondja!
Látom, azt már nem sikerült megértened, hogy nyilván nem mindenkinek nélkülözhetetlen az autó, mint neked.
Egyébként qrva vicces, hogy ilyenkor mindenkinek olyan munkája van, amihez feltétlenül szükséges :D nagyon hihető.
„Ehelyett az átlag pesti napi 2 órát araszol a dugóban, és a saját lustasága helyett szid mindenki mást.”
a biciklisáv ebben a formában valóban nem vmi jó, viszont ne felejtsd el, h a világ egyik legelhízottabb országában élünk, ahol az emberek nagy része hírből sem ismeri a normális kajálást és mozgást.
az átlag magyar felháborodik, ha vki felveti, h esetleg felemelhetné a dagadt valagát és járhatna biciklivel is. nem véletlenül néz ki úgy a magyarok többsége, mint az okádék.
"Erről szól a fejlődés,fejlődő életszívonal hogy minél jobban, kényelmesebben élünk.
Nem pedig az,hogy minél sz_rabbaul."
Éppen az állandó dugók miatt élünk sz@rabbul.
Városi közlekedésben az autózás zsákutca.
"Csak érdekes módon, ezeknél a vitáknál az autópártiaknak mindig valami autó nélkül megoldhatatlan feladatuk van. Sose hallottam még arról az oldalról senkitől, hogy "azért járok autóval, mert lusta vagyok"."
Én csak egyszerűen BKV-ztam eleget diákkoromban. Utálom a tömegnyomort, a csöveseket és a "ne haraguggyá' má' kisasszony, 20 napja nem ettem és 10 beteg gyereket nevelek, úgyhogy aggyá' má' egy cigit" típusú embereket.
"Én csak egyszerűen BKV-ztam eleget diákkoromban. Utálom a tömegnyomort, a csöveseket és a "ne haraguggyá' má' kisasszony, 20 napja nem ettem és 10 beteg gyereket nevelek, úgyhogy aggyá' má' egy cigit" típusú embereket."
Erre tökéletes megoldás a bringa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!