Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pestiek miért sírnak a...

A pestiek miért sírnak a biciklisávok miatt?

Figyelt kérdés

Senkinek nincs pisztoly a fejéhez tartva hogy kocsival kell járni.

Ott a BKK, az elővárosi vonatok, a sok új biciklisáv.

Ehelyett az átlag pesti napi 2 órát araszol a dugóban, és a saját lustasága helyett szid mindenki mást.

2021. máj. 31. 19:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
47%

Senkinek semmi köze ahhoz,hogy ki mivel jár dolgozni vagy bevásárolni,iskolába.

Ez magánügy.

Éppen ezért van lehetősége az embernek választani.Aki akar kocsival, aki akar metróval,vonattal akár biciklivel,gyalog megy.

Ha valaki autóval jár, valószínűleg jó indoka van rá.

Én azért járok vele, mert 1 órával később kell kelnem és 1 órával előbb érek haza.

Budapesten csak a belváros fele jó a tömegközlekedés.Ha nem belvárosban van a munkahelyed, vagy "központibb" kerületben, akkor jobb a kocsi.

2021. máj. 31. 20:58
 12/43 Psylocyber ***** válasza:
87%

#9 látom ideges vagy, én pedig gonosz, úgyhogy megjegyezném a villanyszerelő az egy szó :) bocs, tényleg, de mondom h gonosz vagyok, nem sértésnek szántam, csak ha valaki ideges akkor vicces belekötni főleg interneten, mert nem tud pofánb*szni :D

Egyébként meg teljesen igazad van, rengeteg munkát nem lehet autó nélkül csinálni.

2021. máj. 31. 21:00
 13/43 anonim ***** válasza:
55%

Csak érdekes módon, ezeknél a vitáknál az autópártiaknak mindig valami autó nélkül megoldhatatlan feladatuk van. Sose hallottam még arról az oldalról senkitől, hogy "azért járok autóval, mert lusta vagyok".

2021. máj. 31. 21:07
 14/43 anonim ***** válasza:
31%

13.

És a lusta vagy kényelmes miért nem jó érv?

2021-et írunk, Európa közepén hadd legyenek az emberek kényelmesek.

Erről szól a fejlődés,fejlődő életszívonal hogy minél jobban, kényelmesebben élünk.

Nem pedig az,hogy minél sz_rabbaul.

Ugyanaz, amikor házhoz rendeled az ebédet, mekkora "úrias" dolog egyes körökben.

2021. máj. 31. 21:11
 15/43 anonim ***** válasza:
27%

Én nem azért járok autóval mert lusta vagyok, hanem mert nekem így kényelmesebb, utalok alkalmazkodni a menetrendhez.

2021. máj. 31. 21:12
 16/43 anonim ***** válasza:
73%

Nem mondtam, hogy nem jó érv. Csak azt mondom, hogy az ilyen vitáknál az autópártiak mindig vagy villanyszerelők vagy szobafestők vagy 40 km-nél távolabb laknak vagy rokkantak vagy nem jár feléjük busz.

2021. máj. 31. 21:14
 17/43 Psylocyber ***** válasza:
83%

#13 hiszed vagy sem én már hallottam, de az biztos h nagyon ritka.

Viszont dugódíjjal remekül lehet ösztönözni az embereket. Külföldi példák mutatják, hogy egy nulla, minimális díj is azonnali reakciót vált ki még akkor is ha gazdag országról van szó. Egyszerűen működik. Ezt nulla összeget, meg röhögve beépítik az árba azok, akik pl ténylegesen nem tudnak autó nélkül dolgozni, mert mondjuk villanyszereléssel foglalkoznak.

2021. máj. 31. 21:14
 18/43 Psylocyber ***** válasza:
64%

#14 ha te lustaságból tüdőrákot akarsz okozni másoknak akkor kérem szépen nem jó érv. Ilyen alapon kiöntöm a fárad olajat a csatornába, mert kényelmesebb és mert szabad országban élünk.

Honnan veszed, hogy az autó az alanyi jogon jár neked?

2021. máj. 31. 21:16
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem autósként én nem vágom azt a felvetést, hogy az autósok azért járnának autóval mert lusták lennének (nyilván néha van ilyen is, de nem ez a jellemző), sztem a legtöbb esetben inkább időt akarnak spórolni, mert egy rohanó világban élünk.

Én pl. lusta vagyok autóval foglalkozni, nagy nehezen letettem a jogsit, de alig használtam, szüleim odaadták többször valamelyik kocsit amíg náluk laktam, de amióta elköltöztem szinte egyáltalán nem vezettem. Mert sztem kényelmes itt Budapesten belül élni, és bárhova könnyen eljárni tömegközlekedéssel, ha meg éppen nagyon kell akkor taxit vagy sofőrt hívni. Nekem kényelmesebb így élni, mint megtanulni rendesen vezetni, autót fenntartani, parkolási díjat fizetni, kötelező biztosítást kötni, adózni, garázst fizetni stb, egyéb kiadásokra költeni.

2021. máj. 31. 21:18
 20/43 anonim ***** válasza:
30%

18#

Annak jár, aki megveszi , engedélyt szerez rá, fizeti utána a fizetendőket.

Ráadásul egy fiatal autó fele annyira sem szennyez, mint a 30-40 éves elődeik.

Ennyi erővel, ne vegyél okostelefont x évente.Ne akarj fejlődni.

Az EU egyik propagandavideója szerint 200 évig kellene egy ilyen telefont használni, hogy "fenntartható" legyen.

Az ember azért jött le a fáról,hogy fejlődjön =minél kényelmesen, minél jobban éljen.Ez az élet célja.

2021. máj. 31. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!