A pestiek miért sírnak a biciklisávok miatt?
Senkinek nincs pisztoly a fejéhez tartva hogy kocsival kell járni.
Ott a BKK, az elővárosi vonatok, a sok új biciklisáv.
Ehelyett az átlag pesti napi 2 órát araszol a dugóban, és a saját lustasága helyett szid mindenki mást.
A kérdés és a rá adható válaszok alapján:
Demagógia level: 10/10.
Ha ezt Tarlós csinálja nem okozott volna felháborodást, de mivel Karácsony találta ki kell valami amivel le lehet járatni egy ellenzékit.
Tökéletes érv ez is a Gyurcsányozás, és a nyelvvizsga mellett.
Hozzáteszem, attól függetlenül hülye ötlet és nem megoldás a problémára.
De ez nem csak Pesten van így, somogy megyében is éppúgy jellemző, és bosszantó csak nincs nagy felhajtás körülötte.
"Senkinek nincs pisztoly a fejéhez tartva hogy kocsival kell járni."
40 kilométerre lakom a munkahelyemtől te barom. De tudod mit fizesd ki nekem azt a napi órát amit a dugóban töltök, ha pedig nem tetszik akkor dugd fel magadnak a bicikli sávod karácsony gergellyel együtt.
Miért lenne teljesen értelmetlen? Én sokkal jobban örülök, hogy biciklisávon biciklizhetek.
40 km-ről is be lehet járni ám. Nem hiszem, hogy több idő lenne bejárnod, mint nekem.
Nekem nincs autóm, és távol áll tőlem a fidesz, de így is azt mondom, hogy hülyeség volt azokat a biciklisávokat felfesteni.
Először is egy vödör sárga festéktől nem lesz zöldebb Budapest.
Nyilván az autósoknak szar ez így, mert sokkal lassabban tudnak araszolni a dugóban, de nem csak nekik hanem mindenki másnak is, mert így hogy sokkal lassabban pöfögnek sokkal több szennyezőanyag kerül a levegőbe, így a biciklisek és a gyalogosok is azt szívják be, akik arra járnak.
Két opció áll a főpolgármester előtt amire azt tudom mondani, hogy oké, az egyik ,hogy úgy hagy mindent ahogy előtte volt, a másik meg az, hogy teljesen kisöpri az autókat a belvárosból. Van az a mondás, hogy :"Csináld vagy ne csináld, de sose próbáld!" Ezek félmegoldások vagy látszatmegoldások több kárt tesznek a városban, mintha nem csinált volna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!