Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik olyan, hogy Hunszkita...

Létezik olyan, hogy Hunszkita nép? A magyar nemzet tényleg ennek a népcsaládnak a tagja? Rengeteg ilyen elmélet kering és én csak ámulok, de igazán meggyőző bizonyítékot nem olvastam. Hasonlóan olyan elmélet is van, hogy a magyarok türkök.

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint a hun rokonságra sincs tudományos bizonyíték. Vagy tévedek?Aztán, olyan elméletek is vannak,hogy Jézus magyar volt, de erre sem tudok bizonyítékot. Nincs ezekben a dolgokban zavar?

2021. máj. 21. 20:49
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

"

A Magyarországon élő emberek(tehát a magyarok) annyira kevert népesség genetikailag és kulturálisan hogy el se hinnéd." Én ezzel pontosan tisztában vagyok, de most az ősmagyarok eredetéről van szó. Annak idején az oktatásban ez egyértelműnek tűnt: honfoglalás, finnugor nyelvcsalád stb. Jelenleg azonban már mindenféle elmélet van. Már olyan elmélet is van, hogy a magyarok a mag nép és a többi nép a magyarból származik és a Kárpát medence mindig is magyar terület volt ( a honfoglalás előtt is). Ezekre az elméletekre én egyenlőre semmilyen bizonyítékot nem látok, de egyetemi diplomával rendelkező, intelligensnek tűnő emberek is terjesztik.

2021. máj. 22. 08:43
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
9. Azzal sem érsz el semmit, mert az ősmagyarok rétegelt társadalom volt, a királyi családom csak egy a sok közzül. Nem is tudjuk, hogy melyik rétegnek volt az első nyelve a magyar.
2021. máj. 22. 09:45
 13/54 A kérdező kommentje:
"a királyi családom csak egy a sok közzül." Mármint neked királyi családod van??
2021. máj. 22. 09:47
 14/54 anonim ***** válasza:
71%
Igen, szeretjük a Burger Kinget.
2021. máj. 22. 09:49
 15/54 A kérdező kommentje:
Az aztán igazán ősmagyar étel. Nyereg alatt puhítva.
2021. máj. 22. 10:09
 16/54 anonim ***** válasza:
17%

11-es adom a bizonyítékot !Carrhaei csata értelmezd . És már tisztulni a kép .

És ebből az derül,ki hogy a Pártus birodalom ie. 53 ban vagyunk és Pártus birodalom határai. Alpoktól,Kínáig terjedt .

Pártusok,Szkíták,Hunok,Magyarok .

2021. máj. 22. 10:13
 17/54 anonim ***** válasza:
72%
A Burger King hamburgerét nyereg alá puhítva és mellé egy nagy korsó kumiszt meginni. Igazi mély magyar hangulat.
2021. máj. 22. 10:13
 18/54 anonim ***** válasza:
71%
"Pártusok,Szkíták,Hunok,Magyarok " Attól mert egy birodalomhoz tartoztak rögtön rokonok? Amikor Magyarország a Habsburg birodalom része volt akkor osztrákok voltunk?
2021. máj. 22. 10:16
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
A Pártus birodalom a mai Örményország, Irak, Irán, Grúzia, Kelet-Törökország, Kelet-Szíria, Türkmenisztán, Afganisztán, Tádzsikisztán, Pakisztán, Kuvait, a Perzsa-öböl, Szaúd-Arábia partvidéke, Bahrein, Katar, Libanon, Izrael, Palesztina és az Egyesült Arab Emírségek területét ölelte fel.
2021. máj. 22. 10:21
 20/54 anonim ***** válasza:

Tisztelt,Kérdez !

Már összekeverted a dolgokat,mert a magyarság eredetét kérdezted?

Most már belekeverted,a magyar királyság területén lévő népek összetételével .

Magyarország területén nem csak magyarok élnek .

2021. máj. 22. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!