Létezik olyan, hogy Hunszkita nép? A magyar nemzet tényleg ennek a népcsaládnak a tagja? Rengeteg ilyen elmélet kering és én csak ámulok, de igazán meggyőző bizonyítékot nem olvastam. Hasonlóan olyan elmélet is van, hogy a magyarok türkök.
"
A Magyarországon élő emberek(tehát a magyarok) annyira kevert népesség genetikailag és kulturálisan hogy el se hinnéd." Én ezzel pontosan tisztában vagyok, de most az ősmagyarok eredetéről van szó. Annak idején az oktatásban ez egyértelműnek tűnt: honfoglalás, finnugor nyelvcsalád stb. Jelenleg azonban már mindenféle elmélet van. Már olyan elmélet is van, hogy a magyarok a mag nép és a többi nép a magyarból származik és a Kárpát medence mindig is magyar terület volt ( a honfoglalás előtt is). Ezekre az elméletekre én egyenlőre semmilyen bizonyítékot nem látok, de egyetemi diplomával rendelkező, intelligensnek tűnő emberek is terjesztik.
11-es adom a bizonyítékot !Carrhaei csata értelmezd . És már tisztulni a kép .
És ebből az derül,ki hogy a Pártus birodalom ie. 53 ban vagyunk és Pártus birodalom határai. Alpoktól,Kínáig terjedt .
Pártusok,Szkíták,Hunok,Magyarok .
Tisztelt,Kérdez !
Már összekeverted a dolgokat,mert a magyarság eredetét kérdezted?
Most már belekeverted,a magyar királyság területén lévő népek összetételével .
Magyarország területén nem csak magyarok élnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!