25 év alattiak. Ti nem féltek attól hogy a jövő évtől induló szja mentességet ahogy lehet a baloldal eltörli?
Mert bizonyára ez lesz a helyzet. Újra magas adók és megszorítások jönnének.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jó ha havi sok 10ezer forinttal több lesz, és nem még kevesebb mint most.
Én már csak ezért is a Fideszre szavazok.
40es. Miért reménykedsz benne? Én szoktam nézni a parlamenti közvetítést ( a napirend előtti felszólalásokat és az azonnali kérdések óráját). A Fideszben sokkal tehetségesebb és nemzeti érdekeket védő ember van mint az ellenzékben. Az ellenzék folyamatosan a magyar érdekek ellen beszél. Orbán meg egymaga nagyobb formátumú politikus mint az egész ellenzék együttvéve.
Magyarország egy sokkaé fragmentáltabb, kiszolgáltatottabb és káoszosabb hely lenne. Nem beszélve arról, hogy 6 párt nem fog tudni rgyütt kormányozni, őket csak a hatalom és a lopás érdekli. Megszűnne az ország stabilitása, felfelé ívelése és amit 12 vév alatt kemény munkával elért a Fidesz, egy év alatt el is rontanának mindent. Nincs programjuk se. És persze Gyurcsányé a legerősebb párt meg amúgy is ő az egyetlen politikailag tehetséges ember ott. De ő meg már megbukott egyszer, tönkretette az egész országot a kormányzásával. Nézd meg a 2006-2009es időszakot. Vagy kérdezd meg a szüleidet. (444, Telex, HVG, ATV, RTL ezek szélsőbalos médiák, nem szabad hinni nekik, hazudnak reggel éjjel meg este. Ha érdekel még Gyurcsány botrányos kormányzása, a rendőrattak, az aljas politizálás stb. akkor szívesen mesélek 2002-2010ig miket tett a baloldali ( a mostani ellenzék nagyrésze) Kérlek ne szavazz rájuk ha nem akarsz rosszat magadnak, az ismerőseidnek, az országnak és a nemzetednek.
44 te se vagy a legélesebb kés.
Feltűnt neked hogy háború van és gazdasági válság? Ezek Orbántól független dolgok.
Így is a maximumot hozták ki a rezsicsökkentésből, sokkal olcsóbb még mindig mint máshol. Inflációról szintén nem Orbán tehet.
Igyekeznek most is jól kormányozni, ennyit lehet tenni a jelenlegi helyzetben.
A baloldalt meg hagyjuk. Ők már a válság előtt tönkretették az országot 2006-07-re. A válság csak hab volt a tortára. Most se lenne másként. Nincs is egy darab támogatójuk sem, nem véletlenül.
(#43-as vagyok)
Kedves kérdező, a magas inflációról teljes mértékben tehet a kormány amikor a koronavírus alatt (csak, hogy ha nem kedveled a baloldalt szót akkor tud, hogy ez baloldali gazdaságpolitikai módszer mivel beleszól a szabadpiac működésébe) konkrét szektorokat állítottak le, csak azért, mert úgy gondolja a magyar kormányunk, hogy a magyar ember nem tudja eldönteni, hogy veszélye-e rá a vírus vagy sem.
A rezsicsökkentést pedig most amiatt fogták vissza, mint amiért MZP-t kritizálták, hogy a jelenlegi formában ez fentarthatatlan, mivel a mi adónkból fizetik ki a különbözetett.
Az inflációért az egész előző sok év laza monetáris politikája a felelős. És erre rátett még egy lapáttal a háború. (Energia és elelmiszerhiány) Orbánék valamennyire tehetnek róla, de ez max 1/4 része az inflációnak. A több az mind külső hatás. Magyarország kis nyitott gazdaság lévén ezeket egyből megérzi.
A rezsicsokkentes azért fenntarthatatlan mindenkinek, mert 7-8szorosára ment fel a gáz ára. Ezt már nem bírja fizikailag a költségvetés.
Így is mindent megtesznek amit lehet. És helyesen, racionálisan cselekedtek, ahogyan megváltoztatták. Csak aki nagyon sokat fogyaszt fog többet fizetni, de nem radikálisan többet. Még mindig jobban jár mindenki, mintha 1:1 vilagpiaci árak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!