25 év alattiak. Ti nem féltek attól hogy a jövő évtől induló szja mentességet ahogy lehet a baloldal eltörli?
Mert bizonyára ez lesz a helyzet. Újra magas adók és megszorítások jönnének.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jó ha havi sok 10ezer forinttal több lesz, és nem még kevesebb mint most.
Én már csak ezért is a Fideszre szavazok.
"14. Ez nagyrészt a covid miatt van, ami nem a Fidesz hibája."
Lényegtelen, hogy a fidesz, vagy a covid miatt, a költségvetés kijavítása elkerülhetetlenné vált. Csak ezt a fidesz már nem akarja vállalni, ezért inkább átadja a kormányzást.
Én hajlandó vagyok több adót fizetni egy jobb oktatásért, egészségügyért, szociális rendszerért. Akinek magas a bére és ezzel nem okés, az csak simán gerinctelen.
A fidesz adópolitikája nem támogatja az embereket, csak a gazdagokat, ezért unfair és ezért kell rajta változtatni.
A Fidesz jövőre indítja - állítólag - az szja adómentességet...
Nem tavaly, nem az idén, hanem jövőre: amikor már az ellenzék lesz hatalmon!
A Fidesz más botjával veri a csalánt, és ez a neoprimitív kérdező-egyetemista(?) elmeháborodott meg beszopja...:)
Vicces egy csóka, az biztos, de nem az eszéért szeretik, az is biztos!
2022 január. Sehol nem lesz hatalmon az ellenzék. Még a választások után is kérdéses. De ha ennyi félnótás van az országban mint ti, akkor valószínűleg igen hatalomra jut a moslékösszefogás. Csak egy baj van. Nekik 1 db olyan kaliberű politikusuk sincs mint Orbán Viktor. De majd meglátjátok ti is mennyire szerencsések vagyunk hogy 12 éve Orbán van.
"A fidesz adópolitikája nem támogatja az embereket, csak a gazdagokat, ezért unfair és ezért kell rajta változtatni."
Ez hazugság. De ha már ilyeneket írsz, legalább támaszd alá valamivel.
"Én hajlandó vagyok több adót fizetni egy jobb oktatásért, egészségügyért, szociális rendszerért. Akinek magas a bére és ezzel nem okés, az csak simán gerinctelen."
Ezzel egyet tudok érteni. Csak az ellenzék nemhogy fejleszteni fogja ezeket hanem mégjobban lerombolni. Láttuk már egyszer őket. Iskolákat és kórházakat zárattak be egy tollvonással.
"Csak az ellenzék nemhogy fejleszteni fogja ezeket hanem mégjobban lerombolni." Talán valami jósnőképző egyetemre jártál kisokos???
"Iskolákat és kórházakat zárattak be egy tollvonással."
Szerinted melyik egyetemet záratta be az ellenzék?
Mert pl. a CEU-t az Orbán-horda tette taccsra - csak szólok!
"Nekik 1 db olyan kaliberű politikusuk sincs mint Orbán Viktor."
Hála az Atyaúristennek!!!
Orbánt több idő lesz kihevernie az országnak, mint Kádárt!
Ritka egy kártékony egy fajta!
Kérdezőcske: "Ti nem féltek attól hogy a jövő évtől induló szja mentességet ahogy lehet a baloldal eltörli?"
Aztán szerinted ki fizeti azt az adómentességet???
A kormánynak egy fillérje sincs, csak a más farkával veri a csalánt - majd anyáink kifizetik ezt is...
Te tényleg ennyire sötét vagy, hogy azt hiszed, hogy ezt a szutykot a 25 év alattiak beveszik??? Ócska választási trükk, te meg egy ócska kis droid vagy!
"Nekik 1 db olyan kaliberű politikusuk sincs mint Orbán Viktor"
Nincs 1 db diktátor kaliberű politikusuk sem? Huhh, hát ha ez nálad negatívum, akkor bajuk vannak.
"Ez hazugság. De ha már ilyeneket írsz, legalább támaszd alá valamivel."
Jó, persze, aki nem ostoba az érti, de a kedvedért kifejtem.
Vegyük pl. a kedvezményes hiteleket. Azzal, hogy a fidesz olyanokat ígér, hogy bizonyos családok felvehetnek kamatmentes hitelt, így a bankok kockázata nő. Mivel a bankok a pénzüket viszont szeretnék látni, ezért még a szokottnál is magasabb elvárásokat támasztanak a családok felé, aminek legtöbb esetben csak a pénzes családok tudnak megfelelni.
De nagyon sok más támogatásuk is hasonló, ahol elvárják, hogy a családnak legyen pénze, pl. a 7 fős autó vásárlásnál, ahol csak a felét állja az állam.
Vagyis, ha 5 milliós kocsit akarnak, akkor 2.5 millió önrész van.
Ma Mo-on a legtöbb bank felmérése szerint a lakosság 1/3-ának semmi megtakarítása nincs.
És a következő 1/3-nak pedig van megtakarítása, de kevesebb, mint a 3 havi kiadásuk.
Vagyis ez megint olyan támogatás, amit a felső 1/3 tud igénybe venni.
És így szépen végig lehet menni az ÖSSZES támogatási formán, mivel a legtöbb a felsőosztályban lévőknek "segít".
Mellesleg azt most nem keresem neked elő, de pár éve volt kutatás, hogy mivel háttérrel rendelkeznek, akik ezeket a támogatásokat felveszik. A támogatások 50%-át a felső 10% vette fel.
"Csak az ellenzék nemhogy fejleszteni fogja ezeket hanem mégjobban lerombolni."
Tekintve, hogy Orbán már ezeket teljesen lerombolta, így az ellenzék max javítani tud rajta.
" Láttuk már egyszer őket. Iskolákat és kórházakat zárattak be egy tollvonással."
Felteszem, hogy csak gondolkodás nélkül megismétled, amit a szádba adnak, de nettóban a fidesz több kórházat záratott be.
2002-ben 177 kórházunk volt, ami 2010-re 175 lett és 2018-ra 165.
De hazudj csak tovább. :)
"ki az igazsággal és a tényekkel jön, az általában le van pontozva"
Most hoztam két linket is hazudsz. Elég egyértelmű, hogy te nem tudod megítélni kinek van igaza.
"Ő az egyetlen kb. akkor is aki normális hangnemben, és jó javaslatokat tesz, illetve az ország számára hasznos dolgokat mond és tesz."
Mármint, amikor elloptak 3 ezer milliárdot? Ja, az mindenkinek megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!