25 év alattiak. Ti nem féltek attól hogy a jövő évtől induló szja mentességet ahogy lehet a baloldal eltörli?
Mert bizonyára ez lesz a helyzet. Újra magas adók és megszorítások jönnének.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jó ha havi sok 10ezer forinttal több lesz, és nem még kevesebb mint most.
Én már csak ezért is a Fideszre szavazok.
Nézz utána akkor hogy milyen adorendszert akarnak. Nagyon nem egykulcsosat. (szerintem is az a legjobb) És ha kevesebb embert érint akkor nem is kell? Ez aztán a mentalitás.
Amikor az MSZP eladositotta az országot akkor érdekes mód nem jöttetek ezzel a dumával, hogy eladjuk az ország jövőjét.
A Fidesz sok árunak meg lecsokkentette az áfájat inkább.
Szerintem nem félnek ettől a fiatalok, mert választási kampány során nem fogják ezt reklámozni nekik, hogy az új adórendszerrel, változtatásokkal esetleg lesznek olyanok akik rosszul fognak járni.
A feketeleves majd akkor jön amikor a valóságban elkezdenek kormányozni vagy osztogatni mint anno 2002 után és egyszer csak kifogynak mások pénzéből.
ma 12:14
Mennyi volt a Fidesz előtt az ÁFA? Megsúgom neked 25%, ráadásul egységesen míg most csomó olyan termék van aminek az áfája alacsonyabb. Ugyanakkor ha meghallgatsz bármilyen közgazdászt a nagy százalékuk támogatja a magas fogyasztási adókat, mert erre a pénzre szüksége van az államnak és ha nem áfaként de másképp be lesz szedve.
Nem tudom észrevettétek e, de folyamatosan a tervezett felett alakul az infláció, a költségvetési hiány közel 10%-ra ugrott legutóbb, az államadósság évtizedes magaslaton és a turizmus is eléggé berekedt.
Itt a költségvetés kiigazítása nem azért lesz, mert néhány balos újra kormányra kerül, hanem mert a fidesz lazán át fogja tolni ezt az összes sz"rt. Misem támasztja ezt jobban alá, minthogy ezermilliárdos összegben végzik a vagyonmentést.
Ingyenes tankönyvek, alanyi jogon járó ingyenes étkeztetés, reálértéken nőtt 40%-ot a minimálbér, (2002-2010 között ez 6%-ot nőtt), 18,3%-ról 28,5%-ra nőtt a fiatalok foglalkoztatottsága. (2004-2010 között 23,6-ról lemenet 18,3-ra de még 2004-2007 között is sikerült 2,5%-ot csökkennie)
Szóval szerintem jobb most fiatalnak lenni, mint 2000-es évek közepén.
kérdező nem tudom eldöntetni hogy troll vagy-e vagy ennyire buta vagy...
még gondolkozom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!