Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 25 év alattiak. Ti nem féltek...

25 év alattiak. Ti nem féltek attól hogy a jövő évtől induló szja mentességet ahogy lehet a baloldal eltörli?

Figyelt kérdés

Mert bizonyára ez lesz a helyzet. Újra magas adók és megszorítások jönnének.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jó ha havi sok 10ezer forinttal több lesz, és nem még kevesebb mint most.

Én már csak ezért is a Fideszre szavazok.

2021. máj. 18. 11:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
A medián bér 220-230e ft netto. Az hogy pár fiatal 2-3 évig kap évi pár száz ezer forintot nem éri meg, hogy eladjuk az ország jövőjét. Én amúgy egykulcsos adó párti vagyok. Mellesleg ez az intézkedés még nem is él illetve csak egy nagyon szűk réteget érint, arról nem beszélve, hogy senki se mondta hogy elvennék. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az áfát ki emelte 27%-ra, megsúgom a fidesz volt...
2021. máj. 18. 12:14
 12/47 A kérdező kommentje:

Nézz utána akkor hogy milyen adorendszert akarnak. Nagyon nem egykulcsosat. (szerintem is az a legjobb) És ha kevesebb embert érint akkor nem is kell? Ez aztán a mentalitás.

Amikor az MSZP eladositotta az országot akkor érdekes mód nem jöttetek ezzel a dumával, hogy eladjuk az ország jövőjét.

A Fidesz sok árunak meg lecsokkentette az áfájat inkább.

2021. máj. 18. 12:24
 13/47 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem nem félnek ettől a fiatalok, mert választási kampány során nem fogják ezt reklámozni nekik, hogy az új adórendszerrel, változtatásokkal esetleg lesznek olyanok akik rosszul fognak járni.

A feketeleves majd akkor jön amikor a valóságban elkezdenek kormányozni vagy osztogatni mint anno 2002 után és egyszer csak kifogynak mások pénzéből.

ma 12:14

Mennyi volt a Fidesz előtt az ÁFA? Megsúgom neked 25%, ráadásul egységesen míg most csomó olyan termék van aminek az áfája alacsonyabb. Ugyanakkor ha meghallgatsz bármilyen közgazdászt a nagy százalékuk támogatja a magas fogyasztási adókat, mert erre a pénzre szüksége van az államnak és ha nem áfaként de másképp be lesz szedve.

2021. máj. 18. 12:30
 14/47 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom észrevettétek e, de folyamatosan a tervezett felett alakul az infláció, a költségvetési hiány közel 10%-ra ugrott legutóbb, az államadósság évtizedes magaslaton és a turizmus is eléggé berekedt.

Itt a költségvetés kiigazítása nem azért lesz, mert néhány balos újra kormányra kerül, hanem mert a fidesz lazán át fogja tolni ezt az összes sz"rt. Misem támasztja ezt jobban alá, minthogy ezermilliárdos összegben végzik a vagyonmentést.

2021. máj. 18. 12:34
 15/47 A kérdező kommentje:
Így igaz. A Fidesz bevezetett egy olyan adopolitikat ami valóban támogatja az embereket és családokat. Az szja és más adokedvezmenyek igazsagosabbak mint korábban. Aki gazdagabb az többet fogyaszt, több Áfát fizet. Így igazságosabb az egész. Nem a fizetesekbol veszik el a szükséges pénzt.
2021. máj. 18. 12:35
 16/47 A kérdező kommentje:
14. Ez nagyrészt a covid miatt van, ami nem a Fidesz hibája. Nálunk fog leghamarabb újra növekedni a gazdaság. Ezt is relatív jól oldották meg.
2021. máj. 18. 12:36
 17/47 anonim ***** válasza:
84%
Te őrült vagy a fidesz már 11 éve van kormányon minden anyagi támogatásal és mi tettek eddig a fiatalokért semmit.Meg van pénzért szülj gyereket mert már pénzt kel adni mert mindenki elmenekült innen.Orosz megszállás allat nem mennekültek el ennyien ebböl az országbol.A sok nyugdijast meg szerinted ki fogja eltartani ha nincs fiatal mert én nem láttok.Lehet pesten vannak de vidéken már nincsenek.Az is csoda hogy, még van ország ez kormány 11 éven keresztül nem csinált semmit.Az elenzék meg minimálbére akkar adó menteséget melyik a jobb szetinted.Mert el árulom az ország nagy része azzon van.
2021. máj. 18. 13:10
 18/47 anonim ***** válasza:
6%

Ingyenes tankönyvek, alanyi jogon járó ingyenes étkeztetés, reálértéken nőtt 40%-ot a minimálbér, (2002-2010 között ez 6%-ot nőtt), 18,3%-ról 28,5%-ra nőtt a fiatalok foglalkoztatottsága. (2004-2010 között 23,6-ról lemenet 18,3-ra de még 2004-2007 között is sikerült 2,5%-ot csökkennie)

Szóval szerintem jobb most fiatalnak lenni, mint 2000-es évek közepén.

2021. máj. 18. 13:27
 19/47 anonim ***** válasza:
80%

kérdező nem tudom eldöntetni hogy troll vagy-e vagy ennyire buta vagy...

még gondolkozom rajta

2021. máj. 18. 13:48
 20/47 anonim ***** válasza:
4%
Itt az a buta aki a baloldalra szavaz, úgy hogy teljes mértékben látható, hogy a Fidesz tett az országért, a baloldal soha, és nem is fog. Nem értem miért szavazna bárki rájuk jövőre, de úgy látszik van aki újra benyeli a 2002-es meg 2006-os hazugságokat.
2021. máj. 18. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!