Nem félnek ettől, mert amint adóköteles korsávba lépnek, katapultálnak az országból.
2021. máj. 19. 10:50
32/47 anonim válasza:
Igen csak mivel a demokráciát haza vágták minden hol üldözni fogják a diktátor családot.Vagy azt hiszed csak Gyurcsányozás lesz és orbánozás nem lesz.Csak neki a családján lesz be hajtva vagy kénytelenek lesznek hamis személyiket csinálni.Amerika,Nyugat alig várja hogy, diktátorokra vadászhasson és családtagjaikra ha oroszok nem fogadják be őket nekik végük van.
2021. máj. 19. 11:33
33/47 A kérdező kommentje:
Hallottam már, hogy a baloldali szavazók nagyon buták. De ti ezt bizonyítjátok is. Ennyi hulyeseget osszehordani. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. De inkább siralmas
2021. máj. 19. 12:32
34/47 anonim válasza:
Tudod mit, kérdező!
Kussolj - és bölcs leszel! - Ez az egyetlen lehetőséged, hogy ne járasd le az elvtársaidat!
2021. máj. 19. 12:59
35/47 anonim válasza:
Kérdező te beteg vagy azt hiszed 2021 csak úgy le lehet majd lépni mert pénzed van meg ködé lehet válni.Tudod hány embert tönkre vágót az Orbán kormány majd azt hiszed hogy, megússza az Orbán család.Orbán is csak egy eszköz majd azt hiszed nem kerülnek nyilvánosságra a lopások ha már az eszköz nem kel.És volt szövetségesei nem fognak átlátni és majd a bukót hajon maradnak Orbán elvtárssal.Kint alig várják hogy, ezt az embert ki nyírják nem véletlenül dobták ki Néppártból.
2021. máj. 19. 15:35
36/47 A kérdező kommentje:
Nagyot fogtok koppani ha azt hiszitek jobb lesz ha a baloldal nyer. Elarulom hogy ott is megy a mutyi meg minden. Csak közben még az embereknek se adnak. De majd kiderül és meglatjatok , ha véletlen nyernenek 22ben.
2021. máj. 19. 17:10
37/47 anonim válasza:
Figyelj kérdező, ezt újra bemásolom:
"Nem tudom észrevettétek e, de folyamatosan a tervezett felett alakul az infláció, a költségvetési hiány közel 10%-ra ugrott legutóbb, az államadósság évtizedes magaslaton és a turizmus is eléggé berekedt."
Teljesen egyértelmű, hogy mi fog történni 2022-től, de lemerném fogadni, hogy ha az az ellenzék alatt történne, akkor te lennél az első a sorban, aki Gyurcsányozna és bukott baloldalazna, ahelyett, hogy végiggondolnád a gazdasági és politikai okokat-okozatokat.
2021. máj. 19. 17:19
38/47 anonim válasza:
Ja, annyira buták, hogy csak mi érveltünk, te meg személyeskedsz, mint egy 5 éves. :D
Kértél érveket, el lehet olvasni a #29-es válaszomat, valamiért senki nem cáfolt, de még csak meg sem próbált.
Ez inkább rólad árulkodik, nem pedig rólam.
2021. máj. 19. 18:27
39/47 winR válasza:
Eleve a kérdés agymosottra vall! Milyen baloldalról beszélsz? Arra, hogy pl. az Orbánt leváltja esetleg egy ellenzéki összefogás? Kicsit olvass már a 888-on kívűl valami mást is, vagy kapcsolj el az M1-ről. A Jobbik az baloldali, a volt kiugrott Fideszesek baloldaliak, a régi Orbán kormánytagok baloldaliak?
2021. máj. 20. 12:30
40/47 anonim válasza:
Én örülök az adómentességnek de személy szerint nagyon remélem hogy a baloldal nyer idén. Egy 25 év alatti voltam ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!