Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még hasonló gondolkodás...

Vannak még hasonló gondolkodású emberek? Hasonló szituációban? Ti hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
A baráti társaságom nagy része teljesen meg van őrülve ettől a Jobbik dologtól, már nem lehet úgy elbeszélgetni valakivel hogy ne kérje számon tőlem hogy én is szimpatizálok e velük. De én nem tudok velük szimpatizálni, nem utálom a cigányokat se a zsidókat, nem hiszek hogy a gárdában, nekem az egész olyannak néz ki mint a korai náci politika, mindent ígérnek, és a nép ünnepli őket, közbe SS szerű egyesületet hoznak létre. És engem tartanak hazaárulónak, mikor szeretem az országom, sokszor volt rá lehetőségem ki menni külföldre, de még sem megyek mert fontos hogy magyarul szólaljak meg a zöldségesnél. Szeretem a magyar nép művészetet főleg a nép dalokat. Egyre nehezebb a amikor a legjobb haverom is már lenéz mert nem vagyok jobbikos. Egyénenként nem utálom őket, de amikor meg akarnak győzni az igazukról akkor nehéz megértetni velük hogy engem ez hidegen hagy.
2010. aug. 23. 17:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
44%

"Te miben hiszel?

Hogy majd magától rendbejön minden?

Hogy a cigók, nem fognak rabolni meg fosztogatni, csak mert te elég türelmesen tűröd hogy kiraboljanak néhányszor és megunják?

Vagy a nemzetközi nagytőke dísz zsidajai, majd megsalnálják a magyart és többet fizetnek, vagy épp nem veszik el a piacainkat visszaélve a globális nagytőkéjükkel?

Hogy gondolod?

Ha nem vagy hajlandó nagyot lépni, hogy a problémás víztócsát átléphesd, akkor nem leszel sáros?"

Ti mit tesztek ellene?

Az örökös nyavajgásotoktól mi fog megváltozni?

Tőlem lehetnek mindenhol gőzölgő cigány hullák, felrobbant multik, bankok ,akár elpusztult Izrael vagy új Nagy-Magyarország, nekem teljesen mindegy.Csak ne siránkozzatok ennyit.Állandóan magatokat ismételgetitek, mindenki tud már mindent, kurv@ra unalmas egy idő után.

2010. aug. 23. 18:31
 42/47 anonim ***** válasza:

Ti mit tesztek ellene?

Az örökös nyavajgásotoktól mi fog megváltozni?

Tőlem lehetnek mindenhol gőzölgő cigány hullák, felrobbant multik, bankok ,akár elpusztult Izrael vagy új Nagy-Magyarország, nekem teljesen mindegy.Csak ne siránkozzatok ennyit.Állandóan magatokat ismételgetitek, mindenki tud már mindent, kurv@ra unalmas egy idő után.

Mit?

Pld itt beszélgetek emberekkel, akik nem értik hogy ezen ha nem változtatunk, akkor abba fekáliába fulladunk meg amit a 20 év alatt összehoztunk. Hogy támogatom azt az erőt, aki az elkötelezettebben kíván az egész rendszerbe belenyúlni. Mást nem tehetünk abból a magasságból ahol állunk.

Nem vásárlok multiknál, csak magyaroknál pld.

2010. aug. 23. 19:29
 43/47 anonim ***** válasza:

"A baráti társaságom nagy része teljesen meg van őrülve ettől a Jobbik dologtól, már nem lehet úgy elbeszélgetni valakivel hogy ne kérje számon tőlem hogy én is szimpatizálok e velük."

Ezt úgy hívják, hogy divat. Fiatalokra jellemző a nyájszellem, a divatkövetés. Általában a baráti társaságok egyforma stílusú emberekből állnak, illetve vegyesek is lehetnek, de az ritkább és nem súrlódásmentes: értelemszerűen rockerek nem fognak diszkósokkal keveredni, se emósok a skinheadekkel, mert más zenét hallgatnak, máshova járnak stb., ez elválasztja őket. A jobbikosság divat a fiatalok körében, akárcsak az emo, vagy a Twilight, vagy a Harry Potter. És ez is el fog múlni, mint minden divat.

Ne zavarjon, ha nem vagy divatos, főleg ebben a kérdésben. Az önállóságnak is van értéke (sőt). Ha győzködnek, csak mosolyogj. Te már most tudod, hogy ki fogják nőni ezt a baromságot. Ők még sértésnek vennék, ha valaki azt mondaná, "kinövöd". De 2014-ben a nagy részük már nem lesz jobbikos, 2018-ban meg már nem is fognak emlékezni rá, mi is volt ez a jobbik.

2010. aug. 23. 21:22
 44/47 anonim ***** válasza:

""A baráti társaságom nagy része teljesen meg van őrülve ettől a Jobbik dologtól, már nem lehet úgy elbeszélgetni valakivel hogy ne kérje számon tőlem hogy én is szimpatizálok e velük."

Ezt úgy hívják, hogy divat."

nem ezt úgy hívják --> hülye vagy

paranoid barom ennyi

2010. aug. 23. 22:38
 45/47 anonim ***** válasza:

"De 2014-ben a nagy részük már nem lesz jobbikos, 2018-ban meg már nem is fognak emlékezni rá, mi is volt ez a jobbik."

ezen meg én mosolygok :)

lmp fan :D

2010. aug. 23. 22:39
 46/47 anonim ***** válasza:

tegnap 22:38

Látom, a jobbik egyre érzékelhetőbb hanyatlása kihozza az agresszívet a maradék jobbiknyikokból :)))

2010. aug. 24. 02:09
 47/47 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére, ilyen még nálam nem volt, a barátaim és a családi köröm sem ennyire szélsőséges. De amikor a kozmetikusom aki egy 50év körüli nő elkezd zsidózni, attól kiakadok, meg mikor a tanfolyam társaim azon nevetnek ahogy az egyik roma társunk meg próbál felelni angolból de nem nagyon megy neki, az már szánalmas. Úgy gondolom már eléggé felnőttem, ahhoz hogy véleményt alkossak, és ki is mondom ha kérdezik, nincs bajom a zsidókkal:kifejezetten érdekel a kultúrájuk és imádom a zenéjüket. a cigányoknak pedig iszonyú tehetségük van a zenéléshez és az énekléshez.

Nem szabad, hogy csak azért oszd a véleményüket mert a barátjuk vagy, ha nem értesz velük egyet akkor mondd ki, és tereld el másra a szót.

A szituról az Amerikai história X jutott az eszembe, igen brutális egy film, de nagyon tanulságos.

2010. aug. 24. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!