Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még hasonló gondolkodás...

Vannak még hasonló gondolkodású emberek? Hasonló szituációban? Ti hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
A baráti társaságom nagy része teljesen meg van őrülve ettől a Jobbik dologtól, már nem lehet úgy elbeszélgetni valakivel hogy ne kérje számon tőlem hogy én is szimpatizálok e velük. De én nem tudok velük szimpatizálni, nem utálom a cigányokat se a zsidókat, nem hiszek hogy a gárdában, nekem az egész olyannak néz ki mint a korai náci politika, mindent ígérnek, és a nép ünnepli őket, közbe SS szerű egyesületet hoznak létre. És engem tartanak hazaárulónak, mikor szeretem az országom, sokszor volt rá lehetőségem ki menni külföldre, de még sem megyek mert fontos hogy magyarul szólaljak meg a zöldségesnél. Szeretem a magyar nép művészetet főleg a nép dalokat. Egyre nehezebb a amikor a legjobb haverom is már lenéz mert nem vagyok jobbikos. Egyénenként nem utálom őket, de amikor meg akarnak győzni az igazukról akkor nehéz megértetni velük hogy engem ez hidegen hagy.
2010. aug. 23. 17:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
32%
17:20 65% olvasd vissza a hozzászólásokat, csupán ebben a topikban, és kiderül, hogy ki gyűlölködik...
2010. aug. 23. 17:21
 12/47 anonim ***** válasza:
89%

Én sem utálom a cigókat meg a biboldókat, és még is Jobbikos vagyok.

Persze én kritikusan kezelem, a cigányokat is és a zsidókat is.

Nem csak emberjog létezik a világon szerintem, mindazonáltal az embereknek a jogot meg kell adni hogy emberként élhessenek. Az az, ok, éljenek a cigányok, de a lehetőségeikkel is és ne csak a nyakán a társadalomnak. És a sarki fűszeres zsidónak is szépnapot, de talán itt lenne az ideje hogy elhatárolódjék azoktól a társaiktól akik őt is szÍvatják!

Most fogsz akkor kiakadni!

Én mint Jobbikos többet dolgoztam kint, mint itthon!

Sőt ismét ki kell hogy menjek ha egy kicsit kint is javul a helyzet.

SS szerű egyesület?

Az mi? Mert én nem láttam még olyat errefelé!

De ha csak ennyit látsz a Jobbikban, akkor felesleges is megpróbálnod megérteni a barátaidat.

Ők már tudják amit te nem.

Hogy a magyar felemelkedésnek csak egy járható ösvénye van.

A NACIONALIZMUS!

Mert csak a kellően nacionalista nemzetek maradnak talpon a nagy globális világban.

Lehet hogy a nyugatiak nagy szabadelvűek, és szabad piacot istenítik, persze csak nekünk.

Mikor nekünk kell kinyitni az ajtóinkat, beengedni őket a piacainkra stb.

Aztán mikor már mi mennénk hozzájuk, akkor csak nézünk hogy mekkora akadályok tornyosulnak, jól kitaláltan az Eu nak megfelelve, de a nemzeti érdekeket mindenek felett tartva.

Kb ez a Jobbik politikája „ a magyarok mindenek előtt” és mi is papoljunk a nagy globalizmusról másoknak.

A Jobbiknak a küldetése, hogy tudatára ébredjen a nemzet, se több se kevesebb!

2010. aug. 23. 17:21
 13/47 anonim ***** válasza:

" 17:20 65% olvasd vissza a hozzászólásokat, csupán ebben a topikban, és kiderül, hogy ki gyűlölködik..."

magadra gondolsz?

2010. aug. 23. 17:22
 14/47 anonim ***** válasza:
89%
ti gyűlöltök mindent... már világossá volt előttem is
2010. aug. 23. 17:23
 15/47 anonim ***** válasza:
34%

nem tudom mi történt az ilyen emberekkel mint ti... komolyan nem értem

ha valaki biztonságot akar mert b+ az a roma gyerek ellopja mindenét

igen az a rasszista?

2010. aug. 23. 17:24
 16/47 anonim ***** válasza:
89%

erre az 50% benyögi én vagyok a gyűlölködő....

mikor tőlem loptak

ez most hogy???

2010. aug. 23. 17:25
 17/47 anonim ***** válasza:
34%
vagy lőjük be magunkat mint ti és vágjunk jópofát mindenhez... értem
2010. aug. 23. 17:26
 18/47 anonim ***** válasza:
33%

korai náci politika, SS szerű egyesületet, „

Na ezekért van jelentve!

Kíváncsi vagyok hogy leveszik-e, mint a liberálisok által jelentetteket!

2010. aug. 23. 17:26
 19/47 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen alpári beszólásokkal nem értek el sokat, nekem az a bajom hogy több éves barátságok mennek tönkre csak mert nem hiszek ebben az egészben amibe ők.

Mibe nem hiszel, " tündérke"?

2010. aug. 23. 17:27
 20/47 anonim ***** válasza:
47%

kérdező őszintén

DROGOZOL?

2010. aug. 23. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!