Vannak még hasonló gondolkodású emberek? Hasonló szituációban? Ti hogy kezelitek?
Én sem utálom a cigókat meg a biboldókat, és még is Jobbikos vagyok.
Persze én kritikusan kezelem, a cigányokat is és a zsidókat is.
Nem csak emberjog létezik a világon szerintem, mindazonáltal az embereknek a jogot meg kell adni hogy emberként élhessenek. Az az, ok, éljenek a cigányok, de a lehetőségeikkel is és ne csak a nyakán a társadalomnak. És a sarki fűszeres zsidónak is szépnapot, de talán itt lenne az ideje hogy elhatárolódjék azoktól a társaiktól akik őt is szÍvatják!
Most fogsz akkor kiakadni!
Én mint Jobbikos többet dolgoztam kint, mint itthon!
Sőt ismét ki kell hogy menjek ha egy kicsit kint is javul a helyzet.
SS szerű egyesület?
Az mi? Mert én nem láttam még olyat errefelé!
De ha csak ennyit látsz a Jobbikban, akkor felesleges is megpróbálnod megérteni a barátaidat.
Ők már tudják amit te nem.
Hogy a magyar felemelkedésnek csak egy járható ösvénye van.
A NACIONALIZMUS!
Mert csak a kellően nacionalista nemzetek maradnak talpon a nagy globális világban.
Lehet hogy a nyugatiak nagy szabadelvűek, és szabad piacot istenítik, persze csak nekünk.
Mikor nekünk kell kinyitni az ajtóinkat, beengedni őket a piacainkra stb.
Aztán mikor már mi mennénk hozzájuk, akkor csak nézünk hogy mekkora akadályok tornyosulnak, jól kitaláltan az Eu nak megfelelve, de a nemzeti érdekeket mindenek felett tartva.
Kb ez a Jobbik politikája „ a magyarok mindenek előtt” és mi is papoljunk a nagy globalizmusról másoknak.
A Jobbiknak a küldetése, hogy tudatára ébredjen a nemzet, se több se kevesebb!
" 17:20 65% olvasd vissza a hozzászólásokat, csupán ebben a topikban, és kiderül, hogy ki gyűlölködik..."
magadra gondolsz?
nem tudom mi történt az ilyen emberekkel mint ti... komolyan nem értem
ha valaki biztonságot akar mert b+ az a roma gyerek ellopja mindenét
igen az a rasszista?
erre az 50% benyögi én vagyok a gyűlölködő....
mikor tőlem loptak
ez most hogy???
korai náci politika, SS szerű egyesületet, „
Na ezekért van jelentve!
Kíváncsi vagyok hogy leveszik-e, mint a liberálisok által jelentetteket!
Az ilyen alpári beszólásokkal nem értek el sokat, nekem az a bajom hogy több éves barátságok mennek tönkre csak mert nem hiszek ebben az egészben amibe ők.
Mibe nem hiszel, " tündérke"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!