Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek egy hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy hasonló szituációban?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit kb. egy éve ismerek.Sokat beszélgetünk msn-en... deh úgy tűnt nem akar semmit tőlem (ő legyen Gábor). Közbe összejöttem egy sráccal 10 hónapja vagyunk együtt és nem igazán jövünk ki egymással (ő meg pl: László). Erről beszéltem sokat Gáborral és tök aranyos volt és ő is elmondta a problémáit. Közben iskolát váltottam nagyon nehéz volt és Laci nem nagyon állt mellette, Gábor viszont bátorított meg hallgatott stb. Múltkor mikor beszélgettünk msn-en mondott vmi hülyeséget erre én írtam, h "nem baj én azért szeretlek" erre ő azt írta "én is téged úgy ahogy vagy". nem tudom ezt mire véljem és az aznapi beszélgetéskor mondta, h találkozhatnánk, de én nem tudom eldönteni , h haveri alapon gondolja e.DE azóta a taliról nem volt szó mert sokat kell tanulnom. Tegnap megint beszélgettünk és írni akartam bnőmnek, h imádom erre véletlen Gabihoz írtam... és nem vettem észre csak már mikor visszaírt és egy pirulós fej kiséretébe azt írta, h "én is". Szerintetek akar tőlem többet barátságnál is?
2010. nov. 14. 21:10
1 2
 1/13 Moszuke ***** válasza:
49%

ez de_szar.. hogy lehet véletlen írni valakinek msn-n?:D

hát.. talit is kért? akkor akar valamit. ennyi

de szerintem neked csak jól esik hogy van egy lelki szemetes ládád.. csak ez miatt ne jöjj vele össze.

mérlegelj hogy gábor barát vagy pasi.

lacit meg dobd a f*szomba.

2010. nov. 14. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelműen igen, de elég félénk, ha nem akarod megbántani ne hozd fel neki és várd meg mig mást fog szeretni.
2010. nov. 14. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Próbálj meg minél többet beszélgetni vele!

Szerintem fog majd találkozót kérni tőled,de ha mégsem,akkor burkoltan próbáld meg rávezetni!!!

2010. nov. 14. 21:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Első, mert te biztos az "igazi vadállat pasi" vagy hadjuk már xDDD
2010. nov. 14. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem Gábor szeret téged ha így melletted állt meg meghallgatod, és ha neked is tetszik, meg ha azt szeretnéd h legyen egy olyan fiú aki szeret akkor inkább Gabi mint Laci, DE ha nemtetszik Gábor Akkor Eszedbe Ne Jusson NEM Elmondani Neki hogy köztetek nemlehet SEMMI! Ennyit megérdemelne.

am meg énse értem h hogy lehet olyat félreírni hogy "imádlak" ... mármint...pont neki xD

2010. nov. 14. 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Am szntem is Gábor többet érdemelne adj neki lehetőséget aztán majd meglátjátok ;)
2010. nov. 14. 21:25
 7/13 Moszuke ***** válasza:

@21:20

most ez honnan szűrted le, hogy vadállat pasi vagyok?:(

nem vagyok az.. csak véleményt írtam

a hangnem vagy a stílus.. hát jó.. bocs:D

2010. nov. 14. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem az csak a véleményedből azt lehet kiszűrni hogy semminek nézed ezt a Gábort vagy kit hogy ő nem pasi
2010. nov. 14. 21:34
 9/13 A kérdező kommentje:

szal nem rólam van szó (nem én vagyok az a lány...hanem a bnőmr(Edit)csak ő nincs ide regisztrálva) és most mondta, h szakítottak LAciva (ma délelőtt) csak én erről még nem tudtam... és beszélt Gáborral... gabi kérdezte, h mi a baj erre írta Edit, h ennyi volt Lacival

Gabi:-vége?

Edit:-igen

G.-Miért?

E: -amiket eddig meséltem

G.: értem. ma lett vége?

e: igen

G: értem de mostmár mennem kell melóba...ne haragudj szia

máskor tuti ellezdte volna vígasztalni Editet de most nem.. mi lehet ennek az oka?

2010. nov. 14. 21:41
 10/13 Moszuke ***** válasza:

várjál félreértések vannak.

nem azt mondom hogy gábor egy puha p*csű k*csög.

a fiúkat "lány szemmel" két osztályba lehet sorolni:

a pasi

a barát

a pasi az aki tetszik, összejöttök, szereted, bízol benne, kissé bunkó/nem_figyel_oda de ilyenek fogadod el stb.

a barát aki nem jön be, megbízol benne, jó vele "lelkizni", mindig rád figyel, úgy érzed elmondhatsz neki bármit mert megértő. (mintha csak egy barátnőd lenne)

és persze a tökéletes fiú a kettő "keveréke".

nem nézem én le gábort, de csak azért mert lelki szemetes attól még nem lesz belőle potenciális pár jelölt szerintem. ez inkább potenciális barát.

én pl elég rossz lelki szemetes vagyok. mert bunkó vagyok és nem sokáig bírom ha valaki önti belém az életuntságát.

gábor a csajt bátorította, meghallgatta, mellette állt, lelkiztek egymásnak.. mintha csak egy barátnő lenne.

de hát oké.. adja isten hogy találkozzanak és összejöjjenek.. nekem ettől nem lesz se több se kevesebb:)

én is szerelmes lettem már olyan lányba akit lelki szemetesnek használtam.. de aztán felvilágosodtam. (utólag könnyű..:D)

nem a lány énjébe szerettem bele (ami a normális lenne)

hanem abba hogy meghallgatott, egyetértett, bátorított, támaszt nyújtott, elismert.

na a két szerelem között k*rva nagy különbség van.

hogy a lányt ŐT magát szeretem, vagy csak azt hogy ő 1 tökéletes lelki_szemetes.

persze fontos ez is hogy a kapcsolatban a két fél tudjon egymással dumálni ilyen mély baráti szinten, ez oké.. de ettől még nem lesz kapcsolat.

szerintem!:)

2010. nov. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!