Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen/hasonló szituációban?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban éltem, kb 1-1,5 évig tartott. A srácot nagyon szerettem és bíztam is benne, Ő is szeretettet, ebben biztos vagyok. Játékfüggő volt, azzal töltötte szinte minden idejét, volt, hogy egy hónapon át nem is találkoztunk, nem is beszéltünk, ez engem nagyon bántott, mert azelőtt még ő viselte nehezen ha 2 napig távol vagyok...úgy döntöttem ebből nekem elég, és szakítottam, ennek már több hete, azt hittem így jobb lesz mindkettőnknek. Mikor mondtam nem lepte meg túlzottan a dolog, nem is bánta, de rá pár napra teljesen ki volt már borulva, azt mondta hogy most is szeret. Most is beszélünk minden nap, én is nagyon ragaszkodok hozzá, hiányzik ha nem beszélünk. Sajnos nagyon(!) messze lakik tőlem, alig találkozunk. Zárjam ezt le végleg, vagy mondjam meg, hogy én is érzek iránta még valamit?..vagy maradjon minden ahogy van és talán majd elmúlik ? :(, ha újra összejönnénk sem vagyok biztos benne, hogy van értelme egy távkapcsolatnak, ha nagyon messze laknak a felek....mit tanácsoltok, mit tehetnék? Komoly válaszokat kérnék, ha lehet, ez nekem elég fontos...2010. ápr. 18. 20:18
1/6 anonim válasza:
Te ennyire ronda vagy, hogy csak távkapcsolatra van esélyed egy szenvedélybeteggel?
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos, hogy lenne értelme újra összejönni, akkor szerintem ne. De te érzed.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt már távkapcsolatom, de több nem lesz az biztos. Amíg szeretitek egymást addig az a baj, hogy messze van, nincs ott, amikor szükség van rá... sok a veszekedés.
Elég sokáig bírtátok... bár gondolom ezalatt a 1,5 év alatt sem untátok meg egymást. Szerintem amúgy te már tudod, hogy mit kell tenned.
4/6 A kérdező kommentje:
kedves 'jóindulatú' első válaszoló: régen én is ott éltem, ahol Ő, csak sajnos elköltöztünk ennyi, remélem neked is hasonlóan segítőkészek lesznek....
többieknek köszönöm a gyors válasz :), még jöhet..
2010. ápr. 18. 20:25
5/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy még szereted, de mond el azt is, hogy ahhoz, hogy újra esélyt adhass neki, komoly reformokra van szükség.
Amúgy mennyire táv ez a kapcsolat? Mennyire laktok messze?
6/6 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló válaszát szemfelnyitásnak akarta volna célozni, hogy "te csak ennyire tartod magad érdemesnek?" v. ilyesmi, bár nem akarok én kampányolni mellette :) Viszont lehet valami ebben a kérdésben. Milyen lenne ehhez képest egy olyan helyzet, ahol a srác legszívesebben minden idejét veled akarná tölteni és majd' megőrülne a vágytól, hogy újra láthasson, és ezért mindent háttérbe szorítana? Ráadásul még ott is lakna a közeledben? Ha megérintett a kérdés, akkor talán lehet, hogy érdemesebb másfelé tekinteni. Ha viszont úgy érzed, hogy több minden szól mellette, mint ellene, akkor adhatsz még esélyt magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!