Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek egy hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy hasonló szituációban?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit kb. egy éve ismerek.Sokat beszélgetünk msn-en... deh úgy tűnt nem akar semmit tőlem (ő legyen Gábor). Közbe összejöttem egy sráccal 10 hónapja vagyunk együtt és nem igazán jövünk ki egymással (ő meg pl: László). Erről beszéltem sokat Gáborral és tök aranyos volt és ő is elmondta a problémáit. Közben iskolát váltottam nagyon nehéz volt és Laci nem nagyon állt mellette, Gábor viszont bátorított meg hallgatott stb. Múltkor mikor beszélgettünk msn-en mondott vmi hülyeséget erre én írtam, h "nem baj én azért szeretlek" erre ő azt írta "én is téged úgy ahogy vagy". nem tudom ezt mire véljem és az aznapi beszélgetéskor mondta, h találkozhatnánk, de én nem tudom eldönteni , h haveri alapon gondolja e.DE azóta a taliról nem volt szó mert sokat kell tanulnom. Tegnap megint beszélgettünk és írni akartam bnőmnek, h imádom erre véletlen Gabihoz írtam... és nem vettem észre csak már mikor visszaírt és egy pirulós fej kiséretébe azt írta, h "én is". Szerintetek akar tőlem többet barátságnál is?
2010. nov. 14. 21:10
1 2
 11/13 Moszuke ***** válasza:

***máskor tuti ellezdte volna vígasztalni Editet de most nem.. mi lehet ennek az oka?***

tippelek:

késésben volt és tényleg mennie kellett.

és a vigasztalás ami nem egy 2soros mondatból áll hanem jó pár percig tartó lelkizés az nem fér bele egy munkából késésben lévő ember idejébe.

majd meglátjátok mit ír ha hazaér melóból.

2010. nov. 14. 21:53
 12/13 A kérdező kommentje:
moszuke: ebben a lelkiszemetesláda témában sztem igazad van... szegény Edit annyira nem tudja, h mit akarhat tőle Gabi...
2010. nov. 14. 21:57
 13/13 anonim válasza:

Az első kommentre válaszolva: Én is volt, hogy véletlen írtam lánynak. Most gondold el, beszélgettem msn-en egy lánnyal, aki nagyon tetszett, és mellette eh haverommal, aki a munkahelyem másik üzletében volt éppen, ahol van csocsóasztal, kihívás lett volna a haveromnak, és véletlen a lánynak írtam be, hogy "Mindjárt átmegyek és úgy elverlek, hogy mászni fogsz az asztala alatt" :D

Szerencsére megértette hogy félre ment, nevetett rajta :)

2012. júl. 8. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!