Vannak még hasonló gondolkodású emberek? Hasonló szituációban? Ti hogy kezelitek?

"legjobb haverom is már lenéz mert nem vagyok jobbikos"
szerintem nem azért néznek le mert nem vagy jobbikos...
ilyen szöveg után ... azért néznek le mert HÜLYE VAGY :)
nem vicc... ilyen barát nekem se kéne
Nem drogozom, sose szívtam el semmit, sose dohányoztam. Már bocs de nem ismersz így nem hiszem hogy van jogod ítélkezni felettem, ahogy én se teszem nyíltan az olyan gondolkodásúakkal mint te, emberként elismerek sok jobbikost. De ti ok nélkül nekem ugratok egy buliba mert amikor mondjátok a magatokét akkor nem bólogatok hevesen.
És nekem ezzel van bajom, majd a jövő eldönti mi lesz. És én még mindig csak azt kérem hogy nem kell hazaárulózni a másikat meg megvetni csak mert nem hisz abban amibe ti.

Kedves kérdező!
Te miben hiszel?
Hogy majd magától rendbejön minden?
Hogy a cigók, nem fognak rabolni meg fosztogatni, csak mert te elég türelmesen tűröd hogy kiraboljanak néhányszor és megunják?
Vagy a nemzetközi nagytőke dísz zsidajai, majd megsalnálják a magyart és többet fizetnek, vagy épp nem veszik el a piacainkat visszaélve a globális nagytőkéjükkel?
Hogy gondolod?
Ha nem vagy hajlandó nagyot lépni, hogy a problémás víztócsát átléphesd, akkor nem leszel sáros?
Na ez az amit te nem értessz!

kérdező miért mindig másban keresed a hibát?
gondolom barátaidat is ezzel a rasszista antiszemita SS klubb szöveggel zsibbasztottad
szerinted? meddig bírja ezt 1 átlag ember... no de mindegy
neked nem lesznek barátaid
de ne is csodálkozz

" de még mindig nem hiszem hogy a félelem és a terror a megoldás."
már csak az a kérdés hogy ki az aki fél ki az a ki terrorizál...
látod nagyon fordítva működsz... de ebben egyet értek nem ez lenne a megoldás
hogy egyesek másokat bántanak... és szerintem a dolgozó borsodi embereknek is ez a véleményük akiket kifosztanak

"Most aztán jól megmondtad, kár hogy nem igaz, ilyenkor hol van az a sok értelem amire büszkék vagytok mert eddig egy hozzászólón kívül csak káromkodni tudott mindegyikőtök"
1x az életben ne másba keresd a hibát... erre csak ennyit tudok mondani ;)
A módszereitekbe nem hiszek, és bocs de félelemmel meg terrorral tényleg nem fog megoldódni semmi csak rosszabb lesz. Én szerintem a tisztelet a másik iránt a legfontosabb, hogy ha munkaadó lennék akkor nem nézem azt hogy milyen származású aki nálam dolgozni akar, ha tanár akkor felismerem azt akinek van esze és támogatom hogy tovább tanuljon még ha a családja szegény.
Elhiszem hogy erősnek kell lenni de a magyar emberek hozzáállásán is változtatni kéne, elavult rendszereket fel kell újítani, pl elősegíteni hogy a munkanélküliek hamarabb el tudjanak helyezkedni, és támogatni hogy továbbképezzék magukat.
De sajnálom akkor sem hiszek az erőszakban, és eddig többször ezt sikerült csak bebizonyítanotok nekem. Lehet hogy vannak ötleteitek ami tényleg előre lendíti az országot, minden szervezetbe vannak tanultak és tanulatlanok. De amit kifele mutattok az egy elnyomó rendszert mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!