Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még hasonló gondolkodás...

Vannak még hasonló gondolkodású emberek? Hasonló szituációban? Ti hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
A baráti társaságom nagy része teljesen meg van őrülve ettől a Jobbik dologtól, már nem lehet úgy elbeszélgetni valakivel hogy ne kérje számon tőlem hogy én is szimpatizálok e velük. De én nem tudok velük szimpatizálni, nem utálom a cigányokat se a zsidókat, nem hiszek hogy a gárdában, nekem az egész olyannak néz ki mint a korai náci politika, mindent ígérnek, és a nép ünnepli őket, közbe SS szerű egyesületet hoznak létre. És engem tartanak hazaárulónak, mikor szeretem az országom, sokszor volt rá lehetőségem ki menni külföldre, de még sem megyek mert fontos hogy magyarul szólaljak meg a zöldségesnél. Szeretem a magyar nép művészetet főleg a nép dalokat. Egyre nehezebb a amikor a legjobb haverom is már lenéz mert nem vagyok jobbikos. Egyénenként nem utálom őket, de amikor meg akarnak győzni az igazukról akkor nehéz megértetni velük hogy engem ez hidegen hagy.
2010. aug. 23. 17:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
15%

"legjobb haverom is már lenéz mert nem vagyok jobbikos"

szerintem nem azért néznek le mert nem vagy jobbikos...

ilyen szöveg után ... azért néznek le mert HÜLYE VAGY :)

nem vicc... ilyen barát nekem se kéne

2010. aug. 23. 17:30
 22/47 A kérdező kommentje:
És ha meglopnak megvernek az a megoldás hogy összebandázok pár haverral és razziázok a faluban hogy megmutassam ki a Jani, világos. Nem tagadja senki hogy Borsodba gondok vannak, de még mindig nem hiszem hogy a félelem és a terror a megoldás. Én legalább is nem tartanám magam jobbnak ha bosszút állok. Az én életemben is volt sok ember akik rosszat tettek ellenem, olyat amiért börtönbe mehetnének, még se volt egyik se cigány. Nem lehet azt mondani hogy egy etnikum hibás mindenért. Ahogy ti is kétségbe vagytok esve annyira hogy ennyire radikálisan viselkedjetek, úgy nekik is meg van az okuk hogy nem látnak kiutat a dolgokból és ezért lopásra erőszakra kényszerülnek. Mert lehet mutogatni a segélyekre de arra nem hogy ha már egy cigány kisgyerek van egy iskolába akkor minden szülő másik iskolába íratja a gyerekét, a felső oktatás meg a rendes munka szinte álom marad csak.
2010. aug. 23. 17:35
 23/47 A kérdező kommentje:

Nem drogozom, sose szívtam el semmit, sose dohányoztam. Már bocs de nem ismersz így nem hiszem hogy van jogod ítélkezni felettem, ahogy én se teszem nyíltan az olyan gondolkodásúakkal mint te, emberként elismerek sok jobbikost. De ti ok nélkül nekem ugratok egy buliba mert amikor mondjátok a magatokét akkor nem bólogatok hevesen.

És nekem ezzel van bajom, majd a jövő eldönti mi lesz. És én még mindig csak azt kérem hogy nem kell hazaárulózni a másikat meg megvetni csak mert nem hisz abban amibe ti.

2010. aug. 23. 17:41
 24/47 A kérdező kommentje:
Most aztán jól megmondtad, kár hogy nem igaz, ilyenkor hol van az a sok értelem amire büszkék vagytok mert eddig egy hozzászólón kívül csak káromkodni tudott mindegyikőtök
2010. aug. 23. 17:46
 25/47 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező!

Te miben hiszel?

Hogy majd magától rendbejön minden?

Hogy a cigók, nem fognak rabolni meg fosztogatni, csak mert te elég türelmesen tűröd hogy kiraboljanak néhányszor és megunják?

Vagy a nemzetközi nagytőke dísz zsidajai, majd megsalnálják a magyart és többet fizetnek, vagy épp nem veszik el a piacainkat visszaélve a globális nagytőkéjükkel?

Hogy gondolod?

Ha nem vagy hajlandó nagyot lépni, hogy a problémás víztócsát átléphesd, akkor nem leszel sáros?

Na ez az amit te nem értessz!

2010. aug. 23. 17:49
 26/47 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: ebből is kiderül, hogy milyen az általad említett emberek lelkivilága. Nem csoda, hogy nem érzed jól magad közöttük.
2010. aug. 23. 17:49
 27/47 anonim ***** válasza:
35%

kérdező miért mindig másban keresed a hibát?

gondolom barátaidat is ezzel a rasszista antiszemita SS klubb szöveggel zsibbasztottad

szerinted? meddig bírja ezt 1 átlag ember... no de mindegy

neked nem lesznek barátaid

de ne is csodálkozz

2010. aug. 23. 17:54
 28/47 anonim ***** válasza:

" de még mindig nem hiszem hogy a félelem és a terror a megoldás."

már csak az a kérdés hogy ki az aki fél ki az a ki terrorizál...

látod nagyon fordítva működsz... de ebben egyet értek nem ez lenne a megoldás

hogy egyesek másokat bántanak... és szerintem a dolgozó borsodi embereknek is ez a véleményük akiket kifosztanak

2010. aug. 23. 17:56
 29/47 anonim ***** válasza:

"Most aztán jól megmondtad, kár hogy nem igaz, ilyenkor hol van az a sok értelem amire büszkék vagytok mert eddig egy hozzászólón kívül csak káromkodni tudott mindegyikőtök"

1x az életben ne másba keresd a hibát... erre csak ennyit tudok mondani ;)

2010. aug. 23. 17:57
 30/47 A kérdező kommentje:

A módszereitekbe nem hiszek, és bocs de félelemmel meg terrorral tényleg nem fog megoldódni semmi csak rosszabb lesz. Én szerintem a tisztelet a másik iránt a legfontosabb, hogy ha munkaadó lennék akkor nem nézem azt hogy milyen származású aki nálam dolgozni akar, ha tanár akkor felismerem azt akinek van esze és támogatom hogy tovább tanuljon még ha a családja szegény.

Elhiszem hogy erősnek kell lenni de a magyar emberek hozzáállásán is változtatni kéne, elavult rendszereket fel kell újítani, pl elősegíteni hogy a munkanélküliek hamarabb el tudjanak helyezkedni, és támogatni hogy továbbképezzék magukat.

De sajnálom akkor sem hiszek az erőszakban, és eddig többször ezt sikerült csak bebizonyítanotok nekem. Lehet hogy vannak ötleteitek ami tényleg előre lendíti az országot, minden szervezetbe vannak tanultak és tanulatlanok. De amit kifele mutattok az egy elnyomó rendszert mutat.

2010. aug. 23. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!