Vannak még hasonló gondolkodású emberek? Hasonló szituációban? Ti hogy kezelitek?
oké kérdező tiszteletben tartjuk véleményedet... nem tudok mást mondani
a pacifizmus is egy megoldás :-)
de gondolj bele akkor ennyi erővel nem kell rendőrség katonaság és mi lenne?
győzne az erősebb majd?
mind1... csak másokat ne terhelj vele
"És ha meglopnak megvernek az a megoldás hogy összebandázok pár haverral és razziázok a faluban hogy megmutassam ki a Jani, világos."
nézd ha nem csinálsz semmit.. behúzod füled farkad.. nem állsz ki magadért.. és ezt mindenki érzi látja
akkor még jobban beléd kötnek még jobban eldurvul a helyzet
hidd el... és ez nem csak az utcán mindenhol iskola munkahely stb
mert ilyen az emberi természet sajna
Egy átlagos beszélgetés egy párttaggal.
-Sok köcsög cigány meg zsidó tönkre teszi az országot.
-Ha te azt mondod.
-Miért szerinted nincs igazam
- Én nekem nincs bajom velük
-Te Zsidóbérenc Cigány védő!
-Nem mindenki egy forma
következő percben már 5en vernek...pedig fél órával előtte még ez a téma fel nem jött semmi baja nem volt.
jóóól van.... :D
akkor innentől kezdve nincs értelme normálisan beszélgetni
ilyet én is tudok.. és ez még igaz is
-te ájjja' meg
-?
-te van 1 szál cigid?
-nem dohányzom
-és tudnál adni pár forintot?
-na hanyagolj
-aggyá má egy kis pénzt!!
-mi van még nálad?! pakolja' ki
.
.
.
és ez nap mint nap megtörténik... no de nem baj
Erőszak ellen nem erőszak a megoldás, nevezhetsz pacifistának ha tetszik ennyi, én nem álltam bosszút rajtuk ennyi.
És ha az ember folyamatos erőszakban nő fel, csodálkozol hogy olyanná válik valaki, mindkét fél ugyanannyira hibás, csak hát mikor fogja egyik fél végre kimondani hogy itt vége. Közhely ugyan de okosabb enged szamár szenved, jelenleg két szamár van. Ez így csak újabb erőszakot szül. Már gyereknevelésben sem megoldás hogy ha visszaszól a gyerek vagy rossz akkor jól meg kell verni.
Mindegy tudom hogy amennyire ti engem nem változtattok meg annyira én se titeket, és most nem egy cigányról vagy zsidóról van szó már odáig megy a dolog hogy azt is megveritek aki nem osztja a nézeteiteket.
mindkét fél?
ki az aki leszólít a nyílt utcán? kár ezen vitázni
"Igen kár, mert már egyáltalán nem arról van szó amit szerettem volna."
magad se tudod mit szerettél van
csak a jó öreg rasszista náci jobbik...
ennyi
n+ezredik ilyen kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!