Szerintetek is mélyen elítélendő a jelenlegi helyzetben az védettségi igazolvány diszkrimináció?
Egy olyan vírusról van szó, aminek az eredete, a szándéka sőt még a léte is kérdéses. Bizony még mindig vannak olyan emberek akik nem tapasztaltak semmit a környezetükben. Kérdéses az is, hogy a természet vagy emberek állították elő. Kérdéses, hogy mi céllal. Alig több mint fél év alatt gyártottak ellene vakcinát, amikor legalább 5 év egy vakcina kifejlesztése. Vajon, hogyan lehetséges ez? Milyen mellékhatásai lehetnek 5 év múlva?
Amíg ilyen sok a kérdőjel, amíg semmi nem ismert, amíg rejtélyes új mutációk jelennek meg amik - "könnyen kijátszhatják"=szart sem érnek ellenük -, a jelenlegi vakcinák, miért akarják kvázi kötelezővé tenni az oltást?
Nem az oltással van baj, hanem a sok-sok kérdőjellel. Aki nem akarja kitenni ilyen veszélynek magát, miért kell lekorlátozni és diszkriminálni, mint a zsidókat a 2. vh német birodalomban?
"Olvastad a kérdéseket?mivel én igen,és azokra nem lehetett csak egy módon válaszolni és ezért ment a kukába."
Jaj, de szépen lebuktattad magad! :)
Értem én, hogy megírta a 444 és elmondta a Klub radio, hogy csak egy módon lehetett kitölteni és ezt most itt visszaböfögöd. Csak az egyik probléma, hogy ez nem igaz.
Való igaz, hogy a Nemzeti Konzultációban nem volt olyan opció, hogy szarok mindenkire. Pont' a hozzád hasonló szerény képességű fotel-forradalmároknak próbálta elmagyarázni, hogy két lehetséges út van:
1. Megvárjuk lezárva a járvány végét,
2. Oltunk és akkor lehet fokozatosan nyitni.
Miért kezdtem a válaszomat a 444-gyel? Mert te nem olvastad a kérdéseket. Hiszen akkor tudtad volna, hogy nem dobhattál semmit sem a kukába, hiszen ez online volt.
"És attól h a fideszeseknek nem megy az általános iskolai matek arról nem én tehetek"
Mondod ezt úgy, hogy ebben az egy mondatotban annyi helyesírási hiba van, amire én általánosban egyest kaptam volna.
És ez a nagyképű fikázásod semmihez sem kapcsolódik.
"Elfelejthetnétek azt h a hallgatás beleegyezés,hát rohadtul nem az .attól h hülyékkel nem állok le vitatkozni az nem jelenti azt h egyetértek vele"
Nem tudom eldönteni, hogy szándékosan beszélsz másról, tehát gyakorlatilag hazudsz vagy teljesen alaptalanul van ilyan nagy pofád, hiszen nem is érted, mit írtam.
Senki nem mondta, hogy a hallgatás beleegyezés.. Ja, várj! Ilyet éppen a ballibberek állítanak kb. 12 éve. Aki nem szavazott, az szerintük mind rájuk szavazott volna.
Mindig nyomattátok azt a szöveget, hogy csak azért nyert a Fidesz, mert alacsony volt a részvétel. Aztán magas részvételnél is ők nyertek.
"Nekem a "nem oltatom be magam, mert nem tudom mi van benne" szövegű IQ bajnokok a kedvenceim. Gondolom ők annyira okosak, hogy a dohánytermékekben, amit elszívnak (már aki), meg a feldogozott élelmiszerekben amit megesznek, pontosan tudják, hogy mi van. De az nem probléma...."
Csak, hogy stílszerűen a saját érveiteket fordítsam ellenetek.
Csak a gyakorin több embernek halt meg ismerőse covid oltás után, mint magában a betegségben. Hogy van ez?
Ha meg az oltatlanok kérdezed ők arról beszélnek, hogy 1 embert se ismernek aki beteg volt.
Itt már csak a Hihetetlen magazin tudja kideríteni az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!