Sokan vannak akik csak a diszkrimináció elkerülése végett adatják be az oltást?
Persze, én is csak emiatt adtam be.
Brit kormány járványügyi tanácsadó testületének nyári prognózisa , 32. és 56. pont az érdekes.
"32. Mind a kórházi kezelések, mind a halálesetek újbóli megnövekedését azok dominálják, akik két adag oltóanyagot kaptak, ami a hullám 60%-át, illetve 70%-át teszi ki. Ez annak tulajdonítható, hogy a legveszélyeztetettebb korcsoportokban magas az oltásfelvétel, így az oltás elmaradása több súlyos megbetegedést okoz, mint az oltatlanoké. Ezt az 55. és 56. bekezdés tárgyalja részletesebben."
Nem néztem a gépi fordítást, eredeti szöveg:
"The resurgence in both hospitalisations and deaths is dominated by those that have
received two doses of the vaccine, comprising around 60% and 70% of the wave
respectively. This can be attributed to the high levels of uptake in the most at-risk age groups, such that immunisation failures account for more serious illness than unvaccinated individuals. This is discussed further in paragraphs 55 and 56."
Utolsó előtti mondat javítva:
Ez annak tulajdonítható, hogy a legveszélyeztetettebb korcsoportokban magas az oltásfelvétel, így az immunizációs kudarcok több súlyos megbetegedést okoz, mint az oltatlanoké.
Igen például én. De még jó pár embert ismerek aki hasonlóan van.
Igazából én azt látom hogy csak a fideszesek, meg az általános hipochonderek, és az öregek azok akik tényleg rettegnek a vírustól.
A többiek inkább a bulikázás, #traveladdict -kodás miattad adatják be.
Rajtam is átmenne a vîrus pár nap köhögéssel, alapesetben biztos nem oltatnám magam
De rákényszerítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!