Na ugye, hogy ugye? Ugye, hogy a vendéglátósok jól megsínylették a diszkriminációt, ahogy ezt szakértők megjósolták?
Most voltunk kicsit kimozdulni, hiszen megvan a 4 millió beoltott, nyitás van, elvileg pezsegnie kellene az életnek, ráadásul az időjárás is elég kedvező.
De hoppá, abból a 4 millió beoltottból 2,5 millió nyugdíjas aki nem megy sehová. A maradék 1,5 millió pedig a családja, barátai nélkül akik nincsenek beoltva, nem megy sehová. Egyedül bent ülni valahol nem jó buli.
Mi is pont ezt tapasztaltuk. Rengeteg étterem előtt elmentünk, mind kinyitottak, de nem láttunk belül embereket sehol. Még a teraszokon is elvétve voltak emberek, végül mi is a terasz részeg ebédeltünk meg, hiába van oltásigazolványunk.
Ez borzalmas kiesés lehet a vendéglátóhelyeknek. Fideszesek! Még mindig tapsoltok a bolond királyotoknak? (Főleg azok a Fideszesek akik vendéglátásból élnek/éltek)
1. mivel jó idő van, tavaszodik senki se bent akar enni
2. mivel állításod szerint a teraszon is alig van ember ahova nem kell védettségi igazolvány akkor abból le lehet azt vonni, h nem a miatt nincsenek sokan.
Majd ha megnézed az étlapok árcéduláit rájössz hogy miért nem tolonganak az emberek. A vendéglátósok most a szaros gatyát is le akarják húzni a vendégről.
Megint a szokásos mohóság. Egy hónap alatt bepótolni az egy év veszteségét. Nem fog menni.
Mivel ugye az nem fordulhat elő, hogy valaki egy kamukérdést írjon ki, valótlaságokat állítva csak azért, hogy a szektás hülyeségét megtámogassa, ezért én minden bizonnyal sürgős pszichiátriai kezelésre szorulok.
Most jöttem haza egy egyébként jó nagy kerthelyiségű vendéglőből, de mégis úgy tűnt nekem, hogy miénken kívül a benti asztalok kb. 70%-a foglalt volt.
És igen, voltak akik ilyen szeles-hűvös időben is a kertben tolták, pedig látszott rajtuk, hogy nem ott szeretnének lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!