Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet Pfizer vakcinát venni?

Hol lehet Pfizer vakcinát venni?

Figyelt kérdés

A zsarolási igazolvány miatt kell az oltás.

EU által nem engedélyezett az utazás miatt nem jöhet szóba, vektor vakcina a vérrögképződés miatt szintén nem, így marad a Pfizer.

Lehet valahol venni ASAP, kifizetem, de nem akarok diszkriminálva élni.

Regisztrálva vagyok egyébként, de csak Sinopharmot adnak, azzal meg semmire nem megyek.

2021. ápr. 26. 18:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Akkor ennek valahogy utána kéne nézned. Az új címedre bejelentkeztél egyáltalán? Csak mert ha nem, akkor még mindig azt gondolhatják, hogy a régi címen laksz, és az ottani háziorvosodnál vagy. Amikor regisztráltál, gondolom, mobilszámot adtál meg. Ott nem derül ki, hogy az budapesti-e, vagy helyi.

De amúgy is utána kéne ennek nézni, mert lehet, hogy te vagy a világ legegészségesebb embere, de attól még jöhet egy váratlan fordulat, amikor nem árt tudnod, hogy kihez menj.

2021. ápr. 27. 07:10
 22/33 anonim válasza:

"A korábbi még vidéken volt, remélem nem az fog hívni budapesti lakcímmel."

De... én is regisztralva vagyok és kaptam levelet a miskolci háziorvostól, hogy mehetek oda x napokon... hát mondom kösz, azért nem utazok 400 km-t.

Pedig vakcina regisztrációkor pesti címet adtam meg. Egyébként a háziorvos tényleg miskolci, de nem járok hozzá csak 10 évente amikor jogsit kell hosszabbítani:)

2021. ápr. 27. 13:37
 23/33 anonim ***** válasza:
#22 És ezt elmondtad neki? Esetleg bejelentettétek magatokat az új címre? Be kéne!
2021. ápr. 27. 14:10
 24/33 anonim válasza:

Én bejelentettem magam. De ettől mint később megtudtam nem változik a háziorvosom automatikusan. 1x akartam menni a pesti címhez tartozóhoz, de nem akart fogadni. Az asszisztense elzavart, mondván, hogy nem így megy, át kéne hoznom a papírjaimat a régitől. Na itt lett vége ennek, közben megoldótott amiért mentem volna. Nem volt szimpatikus (az asszisztens. Az orvosról nem tudok nyilatkozni).

De lassan kezd irreleváns lenni, mert 19 év után úgy néz ki visszaköltözök Miskolcra. Úgyhogy "megjavul" a háziorvosom :D

2021. ápr. 27. 14:24
 25/33 anonim ***** válasza:

Elvileg úgy van, ahogy írod, azaz ki kell kérned magadat -paksamátástól- a régi hárziorvostól és be kell jelentkezni az újhoz. Gyakorlatilag a körzeti háziorvosom jelezte, hogy bármikor fogad, csak jelentkezzek ki a régitől, mivel minden adatom fent van a "felhőben".

Akinek más a lakcime, ill. tartózkodási helye, ezt érdemes telefonon jeleznie az eredeti háziorvosának, hogy ne abba a városba hívják be.

2021. ápr. 27. 17:40
 26/33 anonim ***** válasza:
Bizony, már nem kell paksamétát kikérni, hiszen 21. században vagyunk.
2021. ápr. 27. 23:40
 27/33 anonim ***** válasza:

Már lehet konkrét helyre jelentkezni, csak éppen a Fidesz nem valami informatív. Regisztráció után:

[link]

Nem módosítható, és a második oltást ott adják, ahol az elsőt!

2021. ápr. 28. 08:41
 28/33 A kérdező kommentje:
Pfizer még mindig nincs, csak AZN
2021. ápr. 28. 13:28
 29/33 anonim ***** válasza:
Most jött egy szállítmány.
2021. ápr. 28. 13:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Minden héten nagy szállítmány jön, csak azt nem verik olyan nagy dobra, mint a kínait.

Mint írtam, a Pfizer és a Moderna is tök jó, hívd fel a háziorvosod, hogy ezt vagy ezt kéred, és hogy melyik oltópontra. A fenti linken ki tudod választani a számodra legközelebbi oltópontot, egyszer csak hívnak, oszt csókolom. Ha nagyon sokáig 2-3 héten belül nem jelentkeznek, megint felhívod a körzetit, és megkérdezed, hogy mi a pálya.

2021. ápr. 28. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!