Tényleg a nyugati vakcinák rosszabbak és a Pfizer a legrosszabb oltóanyag?
2021. ápr. 22. 13:02
1/21 anonim válasza:
Ha Prof.Dr Gulyás azt mondja, hogy a baráti országból származó vakcinák a legjobbak és az imperialista, hanyatló nyugaton gyártottak rosszabbak, akkor aztán biztosan úgy is van.
2/21 anonim válasza:
Sőt! A kínai annyira jó, hogyha nagyanyádat beoltották, akkor még te is immunis leszel a koronára.
3/21 anonim válasza:
Hát persze!
Azért volt négyszeres ára a kínainak, mert az 4 x jobb mint a Pfizer.
Mivel én nem szerettem volna, hogy ilyen sokba legyek a kormánynak, maradtam a Pfizernél.
4/21 anonim válasza:
Az tény, hogy Kínának nem kell leállni Ukrajnában tankokkal keménykedni, hogy megvegyék a szarát. Ez csak jelent valamit.
5/21 anonim válasza:
Természetesen Dr Gulyás Gergely orvosi szaktekintély - bár erről rajta kívül senki más nem tud - és így is kell kezelni a kijelentéseit.
6/21 anonim válasza:
Annyira jó, hogy harmadszorra is beoltják vele az embereket.
7/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem kattintok indexre. Ez mifelénk elvi kérdés.
Esetleg tudnál valami tudományos összehasonlítást linkelni a témában?
8/21 anonim válasza:
A kínaiból már az első két oltás is túl hatásosnak bizonyult,
ezért, hogy ne okozzon bajt a harmadikkal csak visszavesznek az erejéből.
9/21 anonim válasza:
" A kínai is jobb mint a Pfizer?"
Annyira jó, hogy még tesztelni sem kellett!
:)
10/21 anonim válasza:
Akkor fogom Gulyás elvtársnak elhinni ha végigoltatja magát az összessel,de addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!