Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Új rekordon a halálesetek és...

Új rekordon a halálesetek és lélegeztető gépen lévők száma! Ismét nálunk a legrosszabb a világon a halálozási ráta. Emiatt volt a csúszás?

Figyelt kérdés

[link]

Sose látott késés volt az adatok közlésében. Orbánék tanakodtak, hogyan lehetne kozmetikázni a szart? Hogy nálunk a legsikertelenebb a járványkezelés az egész világon?

2021. márc. 30. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Semmi gond nincs, Budapesten tömve vannak az éttermek, a bevásárlóközpontok repkednek a 3-400 nettós fizetések, ma kimerem mondami, hogy egy átlag budapestinek a legnagyobb gondja ,hogy az Emirates gép nem repül Dubaiba.
2021. márc. 30. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Én 700 at keresek büdöspesti cégnél.
2021. márc. 30. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Mi az hogy a legrosszabb a halálozási ráta, nem látod hogy az élen vagyunk? :D
2021. márc. 30. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
#2 én is, percenként! Vettem is 90 millás gyűrűt a leendő asszonynak!
2021. márc. 30. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

1. Azért késtek ma az adatok közlésével, mert nem sikerült a 2 milliomodik embert időben beoltani, és nem akartak egy 1.998.999 számot közölni pl.

2. Ideje lenne már felfogni, Szlávik, Merkely után szabadon, hogy full bullshit összehasonlítgatni halálozási adatokat más országokkal, legalább is itt Európában, mert idehaza a covidosokat és a volt covidosokat 3 hónapig, ismétlem 3 hónapig figyelik, és ha valaki covidban, rákban, autóbalesetben, öngyilkosságban, szívrohamban hal meg, azok mind covid áldozatának könyvelik el. Máshol más a módszer, 2 szomszédos példa, Szlovákia 2 hétig figyeli a volt betegeket, Ausztria 10 napig a gyógyultakat. Mi ismétlem 3 hónapig figyeljük a gyógyultakat.

2021. márc. 30. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
19%

idehaza a covidosokat és a volt covidosokat 3 hónapig, ismétlem 3 hónapig figyelik

Figyi, első kézből cáfolom. A te dolgod, hiszel-e nekem, de nem így jelentjük, és nem figyelünk senkit három hónapig.

2021. márc. 30. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi 7-es ha már valakinek kell hinnem, akkor Merkely és Szlávik nyilatkozatának hiszek, hogy 3 hónapos módszer van.

https://www.youtube.com/watch?v=x3i6e-5Ihd4

[link]

2021. márc. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!