Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet Pfizer vakcinát venni?

Hol lehet Pfizer vakcinát venni?

Figyelt kérdés

A zsarolási igazolvány miatt kell az oltás.

EU által nem engedélyezett az utazás miatt nem jöhet szóba, vektor vakcina a vérrögképződés miatt szintén nem, így marad a Pfizer.

Lehet valahol venni ASAP, kifizetem, de nem akarok diszkriminálva élni.

Regisztrálva vagyok egyébként, de csak Sinopharmot adnak, azzal meg semmire nem megyek.

2021. ápr. 26. 18:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szíjgyártó "kakadu" pubi-nál
2021. ápr. 26. 19:07
 12/33 anonim ***** válasza:
Ha rákeresel a Pfizer és a Biontech korábbi gyógyszerügyleteinek lehet, hogy attól is elmegy a kedved.
2021. ápr. 26. 19:12
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem jókedvemből lövetem be magam, hanem a kormányzati zsarolás miatt.
2021. ápr. 26. 19:17
 14/33 anonim ***** válasza:
A korábbi több millárdos büntetseik, kártérítéseik után csak remélem, hogy azóta "megjavultak".
2021. ápr. 26. 19:17
 15/33 A kérdező kommentje:
Őszintén tök mindegy. Ehhez jár a legtöbb szabadság, és eddig ennek van a legkevesebb mellékhatása. Sós víznek nyilván jobban örülnék, ha ahhoz járna zsarolási.
2021. ápr. 26. 19:20
 16/33 anonim ***** válasza:
Várj egy hetet. Lehet, hogy addig meg lesz a WHO engedély.
2021. ápr. 26. 19:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Hos utcai oltoponton olyan cuccot kapsz, hogy 'bika' :)))
2021. ápr. 26. 20:19
 18/33 anonim ***** válasza:

Addig is regisztrálj, ha már megtetted, egy pár hete, akkor hívd fel a háziorvosod, hogy rajta vagy-e a listán, és mondd meg neki, hogy Pfizert vagy Modernát szeretnél. Akkor erre a listára ír téged. Lehet, hogy egy kicsit tovább tart, de megkapod. Amúgy nem biztos hogy sokat kell várni, mert P.ből is sok jön most, csak hát a kínait rá kell sózni az emberekre.

Egyébként az a vicc, hogy annak idején a regisztrációt azzal indokolták, hogy ezzel mérik fel azt, hogy mennyit vegyenek. Mondjuk, azt is mérhették volna, hogy mit kérnek, és akkor azt is tudnák, hogy miből mennyit vegyenek. Jaaaa, az már nem lenne annyira jobboldali gondolkozásmód.

2021. ápr. 26. 21:34
 19/33 A kérdező kommentje:

Regisztráltam már, őszinte leszek azt sem tudom, hogy ki a háziorvosom.

3 éve költöztem, azóta nem voltam orvosnál. A korábbi még vidéken volt, remélem nem az fog hívni budapesti lakcímmel.

2021. ápr. 26. 23:27
 20/33 anonim ***** válasza:
Dubajban.
2021. ápr. 26. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!