Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Keresztény hazafi ember...

Keresztény hazafi ember vagyok. Melyik vakcinát adassam be?

Figyelt kérdés
Sokáig hittem abban, hogy imával és hittel legyőzhető a vírus, de sajnos sok ismerősöm beteg lett, olyanok is, akik hithű keresztények és sajnos pár közülük már el is ment. Pedig Istennek tetsző életet éltek, jártak templomba mégis lesújtott rájuk ez a sátáni kór. Szóval úgy döntöttem, hogy akarok vakcinát, de melyikben szabad megbíznom nemzeti érzelmű keresztény emberként? Félek, hogy a nyugati vakcinákban nem. Bár az orvostudomány ott a legfejlettebb, de azok az országok és társadalmak istentelenek lettek, félek, hogy az ottani vakcinát károssá tették. A kínaiakban nem bízom, mert onnan indult a vírus. Orosz tűnik talán legjobbnak, ott istenfélő, hazafias emberek élnek és irányítják az országot, de arról is olvastam sok rosszat. Legjobb lenne egy hazai vakcina, de olyan még nincs. Mit tanácsoltok?

2021. márc. 26. 12:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
bene oltasd magad mer mekhalsz mera vakcina öl! ébreggy fel
2021. márc. 26. 12:59
 2/15 Rothadó Narancs ***** válasza:
90%
Ez már sok! Túltoltad.
2021. márc. 26. 13:12
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha hazafi vagy, akkor csak és kizárólag egy választásod van: A magyar vakcina. Bármi mást adatsz be, azonnal áruló leszel.
2021. márc. 26. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Csakis olyant, amelyet Bayer Zsolttól veszel fel, és előzőleg nagytiszteletű Orbán Viktor úr megáldotta.
2021. márc. 26. 13:24
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Egy igazi hazafi, az csak keleti vakcinát adat be magának!
2021. márc. 26. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Nyereg alatt puhított, Árpád-sávos védőoltást. Vakcina idegen szó, az csak libsiknek adandó beee.
2021. márc. 26. 13:28
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Olyan világnézeti problémákat feszegetsz aminek megoldására esélyed nincs. Miért halt meg egy csecsemő, hogy halmozott fel ennyi bűnt ilyen rövid idő alatt? Állítólag ha az Úr magához szólítja a jókat a menyországba az nem büntetés hanem jutalom. Örvendezzél hogy nem sokára magához szólít vagy gondolkozz értelmesen és oltasd be magad bármelyikkel.
2021. márc. 26. 13:30
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Igazi keresztény ember nem féli a halált...
2021. márc. 26. 13:53
 9/15 molnarmarcell21 ***** válasza:
52%
A Pfizerben van jelentős magyar részvétel, szóval az a leghazaibb. Én is azt választom majd, ha lehet.
2021. márc. 26. 14:31
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Én most tényleg nem értem az itt válaszolókat. Nagyjából azt írjátok hogy aki nem oltatja be magát az már áshatja is a sírját. De ez nem így van. Pont hogy nagyon nagy eséllyel nem halsz meg és így felesleges az oltás. (már ha fiatal vagy, nyilván 70 év felett kicsit más a helyzet)
2021. márc. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!