Keresztény hazafi ember vagyok. Melyik vakcinát adassam be?
Figyelt kérdés
Sokáig hittem abban, hogy imával és hittel legyőzhető a vírus, de sajnos sok ismerősöm beteg lett, olyanok is, akik hithű keresztények és sajnos pár közülük már el is ment. Pedig Istennek tetsző életet éltek, jártak templomba mégis lesújtott rájuk ez a sátáni kór. Szóval úgy döntöttem, hogy akarok vakcinát, de melyikben szabad megbíznom nemzeti érzelmű keresztény emberként? Félek, hogy a nyugati vakcinákban nem. Bár az orvostudomány ott a legfejlettebb, de azok az országok és társadalmak istentelenek lettek, félek, hogy az ottani vakcinát károssá tették. A kínaiakban nem bízom, mert onnan indult a vírus. Orosz tűnik talán legjobbnak, ott istenfélő, hazafias emberek élnek és irányítják az országot, de arról is olvastam sok rosszat. Legjobb lenne egy hazai vakcina, de olyan még nincs. Mit tanácsoltok?2021. márc. 26. 12:58
11/15 anonim válasza:
Igazad van nem is erre gondoltam. Csak annyit akartam mondani hogy aki keresztény létére egy ilyen piszlicsáre vírus miatt oltatná magát(pláne kötelezné rá embertársait), annak a hite olyan gyenge mint a hajnali harmat.
12/15 anonim válasza:
Szerintem propaganda vagy! Ne erokodjel!
13/15 anonim válasza:
Na, csak nem cserbenhagyott a képzeletbeli barátod? Ilyenkor bezzeg jó az orvostudomány, amúgy meg máglyára a boszorkányokkal... Alig álszent...
14/15 molnarmarcell21 válasza:
Na, kérdező, végül mit adattál be magadnak?
15/15 A kérdező kommentje:
Nem adattam be végül egyiket sem. Inkább iszik Csiki sört, pálinkát és eszek hurkát meg kolbászt. Rengeteget imádkozom, és bízom benne, hogy Isten segítsége és a hazafias erő segít legyőzni ezt a gyilkos kórt.
2021. máj. 2. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!