Melyik vakcinával oltatnád magad?
Figyelt kérdés
Sokan vannak a kínai ellen, hiszen a hétköznapokból a kínai árucikkek a gagyi szinonímája. Nem megbízhatóak, ráadsául ott diktatúra van, amellett hogy 100 éves technológiával oltanak. Viszont amellett hogy nem korszerű maga a vakcina technológiája még lehet hatékony. prof.Szlávik & Kasler is hatékonyabbnak nyilvánították a keletieket, mint a nyugatiakat. Te melyiket adatnád be magadnak, ha választhatnál?2021. ápr. 8. 18:58
A kérdező szavazást indított:
Kínai
orosz
indiai
pfizer
astra zeneca
moderna
mindegy csak vakcina legyen
70 szavazat
1/27 anonim válasza:
Orosszal. Nekik van gyakorlatuk a vakcinákban.
3/27 anonim válasza:
"Szlávik & Kasler is hatékonyabbnak nyilvánították a keletieket, mint a nyugatiakat"
Ezt kapták feladatnak, nem az ő gondolataik, bár Káslernél sose lehet tudni.
5/27 anonim válasza:
Inkább azt nem vágom, mire fel kell itt elvi kérdést csinálni a vakcina típusából.
7/27 anonim válasza:
Ez csak az én sorrendem: Pfizer > Moderna > orosz > J&J(még nem elérhető) > kínai > Astra(=indiai)
8/27 mindentudó99 válasza:
Mindegy csak ne az Astrát. Hallani vérrög képződésről. Ma voltam oltatni. Modernát kaptam. De oltottak közben kínaival is. Nekem többféle allergiám van gondolom. azért kaptam ezt a fajtát.
9/27 anonim válasza:
Sinopharmay másik kínai, indiai kizárva, Szputnyik ha elfogadja az EMA, többi jöhet, csak már adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!