Mely vakcinával oltatnád be magad és miért?
Engem nem erdekel, hogy ki gyartja, az sem erdekel, hogy mi van a fecskendonem ... en megbizom az orvosokban ... idaig is megbiztam bennuk, ezert megyek orvoshoz ha valami bajom van ... en elfogadom, hogy nem akarnak nekem rosszat, sokkal inkabb a javamat akarjak.
Nekem barmelyik johet ... amikor szolnak, en ott leszek.
Rendszeres gyogyszerszedo vagyok ... manapsag mar nem erdekes ki gyartja a gyogyszert, a hatoanyag tartalmat irjak fel a receptre, aztan kapsz amit a gyogyszertar eppen forgalmaz. Ugyan az a hatoanyag, csak mashol gyartjak.
Szoval a vakcinaknal is ez a helyzet ... minimalis eloallitasi eljarasbol adodo kulonbsegek vannak csak ... de a hatoanyag ugyan az.
1. az orvosokban én is megbízom, de orbánban nem. És mint tudjuk, aki nem úgy táncol, ahogyan ő fütyül, vagy nem ért vele egyet, azt kirúgatja. Márpedig elég nagy nyomás alatt tartja a kínai vakcinát vizsgálókat, hogy minél gyorsabban engedélyezzék. És én el tudom képzelni, hogy ha a minielnökön keresztül nyomják a kutatókat, orvosokat, hogy engedélyezzék a kínait, akkor sokan inkább azt mondják, hogy OK, mint hogy kirúgják őket és ne tudjanak többé az országban elhelyezkedni, ezzel a saját és családjuk biztonságát veszélyeztetnék. Mint tudjuk a korrupció nem csak a politikuoknál van. Vannak orvosok (szerencsére egyre kevesebb), akik hálapénz nélkül akár meghalni is hagynak betegeket.
Szerencsére én nem Magyaro-on fogom kapni az oltást, ha ott kapnám, a kínait és az oroszt biztosan nem fogadnám el, akkor inkább semmit.
En megvarom a Richter Gedeon vakcinat! :) ... de johet vakcina a Chinointol, a Egistol, az Alkaliodatol vagy akar a Bigaltol is.
Apropo ... a magyar gyogyszergyartok miert nem gyartanak vakcinat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!