Mely vakcinával oltatnád be magad és miért?
Én nem szeretném beoltatni magam.
Nagy valószínűséggel átestem rajta, egy hónapig nem volt ízlésem és szaglásom de más tünet nem volt. A családban többek is hasonlóképpen számoltak be.
Akkor miért is oltassam be magam? Olyan pitim dolog, mintha azt mondanák, hogy oltassam be magam a bolhacsípés ellen. Teljesen feleslegesnek tartom.
És nem érzem ez miatt önzőnek magam, mert ugyanúgy hordozhatják a vírust azok is akik elfogadták a vakcinát. Tehát mindenki csak saját maga miatt oltatja be magát.
Cáfoljatok meg
#24 Egyetlen egészséges, fiatal emberről sincs bizonyítva, hogy a koronavírus okozta volna a halálát. Azokról van statisztika, akik úgy haltak meg, hogy előtte voltak covidosok, de azokról nincs, akik abba haltak bele.
#25 A 95% is épp elég a tévedéshez, de az is csak akkor igaz, ha helyesen használják a tesztet. Az EU-ban, beleértve Magyarországot is, nem az előírásoknak megfelelően használják, ezért nagyon sok a fals pozitív teszteredmény.
"Egyetlen egészséges, fiatal emberről sincs bizonyítva, hogy a koronavírus okozta volna a halálát"
Ez pusztán konteó, kedves járványtagadó. Ja tudom, te a többlethalálozást az intézkedésekkel magyarázod, ami már önmagában elég, hogy síkhülyének lehessen téged titulálni :)
"Az EU-ban, beleértve Magyarországot is, nem az előírásoknak megfelelően használják, ezért nagyon sok a fals pozitív teszteredmény."
Ez is csak konteó, semmi bizonyíték nincs erre.
Nincs itt semmi látnivaló, csak egy Gődényék által megvezetett birkával van dolgunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!