Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért fájna az sokaknak, ha...

Miért fájna az sokaknak, ha valaki meghatározhatná a saját nemét?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag, ez is egy emberi jog, egy szabadságjog, hogy eldöntheti az ember minek vallja magát és ehhez senkinek, semmi köze nem kellene,hogy legyen.Egy magánügynek kellene lennie.

Azt sem korlátozza senki,hogy ki milyen nemzetiségűnek vallja magát.Gyakorlatilag bárki lehet magyar, aki felveszi az állampolgárságot.

A nemekkel kapcsolatban miért kell ennyire diszkriminálni?

Demokrácia van, tessék felfogni.Ezek a korlátozások antidemokratikusak.Ki kellene mászni a középkorból.

ma 13:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%
Ezt a biológia eldöntötte báttya.
ma 13:44
 2/25 A kérdező kommentje:
Jogilag miért ne dönthetné el valaki a nemét?
ma 13:45
 3/25 anonim ***** válasza:
63%
#1 A biológia a biológiai nemet döntötte el, a joghoz és a társadalmi struktúránkhoz a biológiának semmi köze.
ma 13:46
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez is egy kreált ellenségkép, egy politikai termék, az emberek túlnyomó többségét abszolút hidegen hagyná, ha nem hergelnék vele.
ma 13:50
 5/25 anonim ***** válasza:
49%
Hiába magyarázzátok, csűritek-csavarjátok, a legtöbb esetben megvan kinek mi van a lábai között!
ma 13:52
 6/25 anonim ***** válasza:
25%
@5 De téged miért érdekel ennyire, hogy nekem mi van a lábaim között? Miért érdekel annyira, hogy még meg is akarod szabni nekem, hogy mi lehet a lábaim között?
ma 13:56
 7/25 anonim ***** válasza:
46%

"Ki kellene mászni a középkorból."

Épeszű ember már kimászott és eszébe se jut ilyen marhaság, hogy nemet váltson... amúgy nem antidemokratikus, most is válthatsz, úgyhogy hajrá, ha ennyire mellette vagy. Sok sikert! Szép világ is lesz, ahol 90%-ban Conchita Wurstok fognak majd rohangálni.

ma 13:57
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Engem rohadtul nem érdekel. De ez még tény.

Vagy holnaptól vallhatom magam unikornisnak?

ma 13:58
 9/25 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
61%

Na nézzük csak szép sorjában :

Bárki azt gondol magáról , amit csak akar.

Tehát úgy is dönthet, hogy a teste biológiai felépítése ellenére ő a másik nemhez tartozik.

De nem dönthet arról, hogy a többi ember erről mit gondol.

Tehát, ha más valaki erről azt gondolja , hogy ez úgy baromság , ahogy van, nos az is teljesen rendben van.

Én nem várhatom el tőled, hogy az én hülyeségeimmel egyetérts.

És te sem várhatod el tőlem, hogy a te hülyeségeiddel egyetértsek.

Van még kérdés ezzel kapcsolatban ?

ma 13:59
 10/25 hollófernyiges ***** válasza:
20%
Igen, és a nem mellett a kor is csak egy társadalmi konstrukció, ha én 50 éves pasasként 16 éves lányként definiálom magam, akkor kutya kötelességük beengedni a gimis lányok öltözőjébe.
ma 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!