Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kedves melegek,lexbikusok,...

Kedves melegek,lexbikusok, biszexek ti mit szólt ahoz hogy ma Orbán Viktor az év értékelőjén azt mondta a pride-ról és üzente hogy hiába az a sok erőfeszítés és a pénz nem értetek el semmit?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Vagy hidegen hagy titeket ez az egész vagy más egyéb? Homofóbok kérlek ne trollkodjatok, már lejárt...

tegnap 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Attól, hogy betiltja a homoszexualitást és nem lehet nyilvánosan megnyilvánulni meleg témákkal kapcsolatban ugyanúgy lesznek melegek, biszexek, leszbikusok és transzexuálisok is.

Én 41 éves biszex férfi vagyok. Az én gyerekkorom a Szomszédokról és a Dallasról szólt és szó szerint tabu volt a másság minden formája, sőt, erős ellenérzés volt kb mindenhol. Az egyetlen ember, akiről tudtuk, hogy meleg az Freddie Mercury volt, kb, ennyire volt képben ezzel az ember, én ennek ellenére, mégis biszexuális lettem. Egyszerűen agyament, hogy egy nyugatinak mondott országban, ma ez megtörténhet.

Az ország nemhogy jobb lenne, de, évről, évre, egyre élhetetlenebb, mindenki számára. Mint biszexuális ember, én azt üzenem minden otthoni melegnek, biszexuálisnak, leszbikusnak, transzexuálisnak, vagy bárki másnak, aki nem akar egy olyan országban élni, ahol bűn az, ami máshol természetes, hogy most nézze magának a lehetőséget külföldön, mert itt nem lesz normális élete.

tegnap 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Milyen korlázás teszi élhetetlenné az országot ?
tegnap 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
18%
Nem kell reklámozni és kész, attól még nem fogják a kedvenc védett csoportodat vasvillával üldözni.
tegnap 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Rólam lepereg a közvélemény. Itt vagyunk, mindig is itt voltunk és mindig is itt leszünk, ugyanúgy ennek a társadalomnak a részei vagyunk, mint akárki más, ha tetszik, ha nem.
tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!