Greta miért nem értékeli azokat az erőfeszítéseket amiket a világ országai tesznek a klímaválság enyhítése érdekében?
#3,4
Kitől kapna pénzt? A ruszkiktól, hogy fokozza a káoszt?
Hát már nem azért, de Kína tett a legtöbbet a zöldesítés felé. Az USA csoda, hogy benne van a párizsi egyezményben, hisz ugye volt, hogy konkrétan kiléptek belőle, ennyire teleszarták:D
és hát na. Tény, hogy a leány kicsit túltolja a szekeret, de valójában érthető. Klímaszorongó. Azaz fél, hogy a jelenlegi tendenciák szanaszétbsszák a jövőjét. Az övét, hisz a jelenlegi politikai vezetőség már baromira a föld alatt lesz, mikor igazán megindul a szarzivatar.
És akik teszegetnek egy-két dolgot a zöldebb jövőért, azok úgy teszik, mintha ráérnénk. Pedig már rég késésben vagyunk. Ez pedig elég indulatot tud kiváltani abból, akinek ez fontos.
"amiket a világ országai tesznek a klímaválság enyhítése érdekében"
Én se látom a nagy eredményeket, aminek örülni kéne.
Ami történik a semminél éppen csak több, de kevés ahhz, hogy örüljünk neki meg elismerjük szerintem.
"Tény, hogy a leány kicsit túltolja a szekeret"
Sokakat irritál, de nélküli talán ennyi se történt volna.
1000x annyit tett, mint az ide írók engem is beleértve együttvéve. Könnyű másokat kritizálni, miközben ülünk a fotelban és semmit se csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!