Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet Pfizer vakcinát venni?

Hol lehet Pfizer vakcinát venni?

Figyelt kérdés

A zsarolási igazolvány miatt kell az oltás.

EU által nem engedélyezett az utazás miatt nem jöhet szóba, vektor vakcina a vérrögképződés miatt szintén nem, így marad a Pfizer.

Lehet valahol venni ASAP, kifizetem, de nem akarok diszkriminálva élni.

Regisztrálva vagyok egyébként, de csak Sinopharmot adnak, azzal meg semmire nem megyek.

2021. ápr. 26. 18:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

Budapest,Ózd.

Indiai úriemberek árulják

2021. ápr. 26. 18:29
 2/33 anonim ***** válasza:
Dark Web
2021. ápr. 26. 18:30
 3/33 A kérdező kommentje:
Jár hozzá zsarolási? Amúgy tényleg fizetek, nincs hivatalos hely?
2021. ápr. 26. 18:33
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Feketén vásárolva nem érsz vele semmit, nem kapsz az oltásról igazolást. Állami helyeken meg pénzért nem árusítanak.

Ne ess kétségbe, várnod kell, amikor oltanak a preferált vakcináddal. De lehet, nemsokára elfogadja az EU a kínait és az oroszt is. Utóbbiból rendeltetett Merkel is.

2021. ápr. 26. 18:35
 5/33 anonim ***** válasza:
84%

Lengyeleknél.

[link]

De majd jön a kétésfélpipás elmebeteg válaszoló, és behadoválja, hogy ő tizenkilenc háziorvost ismer, aki szó nélkül 3000 forintért ad igazolást és lefolyóba lövi a szert.

2021. ápr. 26. 18:38
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha mehetnél külföldre, az se segítene, az állam jelenleg nem fogadja el a külföldön kapott oltásokról szóló papírokat, "honosítani" pedig szintén nem lehet.

Jelenleg még nem oltanak maszekban, nincs hozzá oltóanyag a piacon. Ha szereznél is valahonnan kétes eredetűt feketén, védettségit ahhoz úgy se kapsz.

Így maradt 2+1 lehetőséged

1. elfogadod a kínait

2. vársz, valószínűleg 1-3 hét és kapsz Pfizert is

+1. ha a pénzt nem sajnálod, akkor csináltatsz olyan ellenanyagszínt tesztet, amit az állam is elfogad. Nem kizárt, hogy átestél a betegségen, és ezzel is igényelhető a védettségi, ha egy bizonyos szint felett van az ellenanyagod.

2021. ápr. 26. 18:50
 7/33 anonim ***** válasza:
68%
Moderna is ok, nem csak a Pfizer.
2021. ápr. 26. 18:55
 8/33 A kérdező kommentje:
#6, csináltattam tesztet, mert nem akartam oltatni. 3, azaz három antitestem volt, pedig mentem össze-vissza tavaly is.
2021. ápr. 26. 18:58
 9/33 anonim ***** válasza:
6%
Mindegyik jobb a lélegeztetőgépnél. De aki külföldre utazna ...
2021. ápr. 26. 19:00
 10/33 A kérdező kommentje:
Amúgy sem jutnék lélegeztetőgépre, köszi az aggodalmat.
2021. ápr. 26. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!