Az biztos, hogy csak az oltottaknak nyitnak 4 milliónál?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 16:06
21/25 anonim válasza:
Most nem azért, de úgy 2 hete még azt mondták, a teraszok is majd csak a covidpassportosoknak nyitnak majd aztán tessék nézni. mi a realitás. Ez mind csak ijesztgetés,hogy még többen menjenek oltásért. Ha ezt valóban megpróbálja bevezetni annak nagyon csúnya vége lesz, számára.
22/25 anonim válasza:
Én Skóciában élek, itt jövöheten nyitnak az éttermek, boltok, edzőtermek, stb. De nincs igazolványhoz kötve. Mehet mindenki.
23/25 anonim válasza:
Ez a negatív diszkrimináció egyszerűen elfogadhatatlan! Mondom ezt úgy, hogy én rendelkezem fasiszta kártyával, mert átestem a betegségen. Oltatni soha nem fogok, nem vagyok hajlandó semmilyen maffia típusú zsarolásnak engedni. Eljutottunk oda, hogy egy megválasztott kormány maffia módszerekkel zsarol hatmillió embert. A zsarolás és kényszerítés pedig BTK kategóriák, amit jelen esetben a politikai elitünk hajt végre. Olyan ember, akinek minimális igazságérzete van, csak elutasíthatja, ezt az undorító és kirekesztő szabályozást. Sajnos kiderült, hogy a Fidesz kormány kicsit sem nemzeti, hanem ők is egy kollaboráns banda, akik hűen kiszolgálják azt a tervet amit a háttérhatalmi gazdáik végig akarnak vinni. Kilenc év alatt voltak jó döntéseik, de ez mindent eliminál. Nemzeti kormány ilyen, társadalmat megosztó intézkedést nem vezet be. Szomorú ez!
24/25 A kérdező kommentje:
"Most nem azért, de úgy 2 hete még azt mondták, a teraszok is majd csak a covidpassportosoknak nyitnak majd aztán tessék nézni. mi a realitás. Ez mind csak ijesztgetés,hogy még többen menjenek oltásért. Ha ezt valóban megpróbálja bevezetni annak nagyon csúnya vége lesz, számára."
Nem lennék olyan biztos a helyedben ebbe.
2021. ápr. 23. 20:40
25/25 A kérdező kommentje:
"Igen kérdező te."
Ha neked az a provokálás, ha azzal kapcsolatban kérdezek, amit maga OV mondott, agyatlan barom vagy. Szóval az vagy. Én csak azzal kapcsolatban kérdeztem, amit OV mondott. Mivel ő a minsizterelnök, az van amit ő mond. Legalábbis itthon ez a helyzet.
2021. ápr. 23. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!