Ha Orbán a zsarolási igazolvány alapján többletjogot ad az oltottaknak, onnantól nem veszíti el az oltás az önkéntes jellegét?
Őszintén nem akarom/nem akartam felvenni az oltást, de nem is szeretnék a szobámban megrohadni, és kizárólag dolgozó robotként leélni pár évet.
Megpróbáltam megfertőződni, de sajnos nem sikerült, így csak az oltással kaphatnék diszkriminációs igazolványt.
Innentől az oltás nem veszíti el az önkéntes jellegét? Vállalja a kormány a felelősséget az esetleges hosszútávú komplikációkért?
Ez is micsoda diszkrimináció. Csak az vezethet autót akinek van jogsija. Én meg kénytelenek vagyok busszal járni.
Dehát te is szerezhetsz jogosítványt miért nem teszed meg ? Nem akarom és kész. Inkább élem a diszkrimináltak életét.
Akkor gondolom adót sem kell fizetnem, ha már diszkrimináltok.
Egyébként, ha védettek vagytok, akkor mit érdekel, ha én elkapom ezt a halálosan veszélyes vírust?
"Akik beadatják a vakcinát, azok egy vakcinaútlevél felmutatásával valójában nem többletjogokat kapnak, hanem a most még mindenkire érvényes jogkorlátozásokat oldhatják fel számukra azon az alapon, hogy ők már nem fertőznek meg másokat. Attól függően, hogy milyen szabályt alkotnak majd, mentesülhetnek például a kötelező maszkviselés alól, járhatnak vendéglátóhelyekre, színházba, moziba vagy edzőterembe, nem vonatkozik majd rájuk a kijárási korlátozás, vagy nem kötelezik őket karanténra, amikor külföldről térnek haza. Ez szerintünk nem okoz hátrányos megkülönböztetést, mert észszerű indoka van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!