Mennyire motiválja az átlagembert a védettségi igazolvány?
Az átlag nem jár színházba meg hotelbe, és külföldre se. Ezekért nem fog oltatni.
Kocsmába meg mekibe igen, de oda nem kell majd a kártya.
Strandra valószínű kelleni fog. Moziba is. Edzőterembe. Meg ki tudja, még mibe?
Zárt helyekre is kelleni fogni, így a "meki" belső terébe is ezek szerint.
sehova nem fog kelleni
orbán nem annyira ostoba, hogy ezt bedobja választások előtt pár hónappal
arra megy ki az egész, hogy ne maradjon a nyakukon az a sok hulladék
Az oltásellenes birkáktól én csak azt szeretném kérni, hogy meséljétek már el, mi a technika? A technika arra, hogy egy vállrándítással el tudjátok felejteni, hogy immár a 839285839. alkalommal nem lett igazatok, annak a komplett ellenkezője történik, mint amit ti megjósoltatok, hogy fog.
Pár hete még az volt a történet, hogy az oltási igazolvány léte diszkrimináció, tehát el fog hasalni a bíróságon, senkivel nem lehet kivételezni.
Most már elméletben lehet, de szerintetek Viktor majd nem fogja bevetni.
Nagyon szórakoztató látvány ahogy nonstop vergődtök egyik fantazmagóriából a másikba:D
Azt vettem észre, hogy az oltásellenes birkáknak teljesen mindegy, egyfajta daccal kezelik ezeket a kérdéseket. Nem vesz maszkot a baromja mert csak, határozott véleménye van az exponenciális terjedés tagadásáról, de két számot nem képes összeadni, és az oltásellenes trógerek többsége szerintem 300-ig nem képes elszámolni.
Semmi baj gyerekek, ahogy az előző is mondta, a vírus az erősebb. És ez az a játék, aminél minil erősebben húzzátok, annál jobban fog fájni.
Természetesen mindenhova fog kelleni a kártya. Zárt térbe tutira, nyílt téren tömegrendezvényre tutiira. Ti meg ott fogtok sivalkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!