Ha úgy vesszük, fog adni a kormány privilégiumokat az oltottaknak, pl. mehetnek boltba vagy használhatják a tömegközlekedést. Aki nincs beoltva, az hamarosan ezt sem teheti majd meg.
2021. jan. 28. 19:21
2/21 anonim válasza:
Úgy tudom, nincs még arról tudományos eredmény (lehet, hogy tévedek), hogy aki be van oltva, az nem fog-e fertőzni továbbra is ,attól függetlenül, hogy ő nem betegszik le. Tehát, lehet, hogy ő nem kapja el, de hordozó és átadó még lehet.
2021. jan. 28. 21:32
3/21 anonim válasza:
Mert ez olyan lenne mint az 2930-as évek Németországa.
Hogy megmutassam: "zöld kitűző= sárga csillag csak itt ez pozitív és nem negatív megkülönböztető jelzés lenne.
És nem, nincs ilyenre szükség, mert ez erőszakot, polgárháborút és a két csoport folyamatos kűzdelmét hozná. Ebből szimplán annyi lenne hogy oltatlant bandák vadásznának az oltottakra és a jelzés miatt könnyű dolguk is lenne, és folyamatosan vegzálnák, megvernék akár még is ölnék az oltottakat. Ezt a világot akarod?
2021. jan. 28. 21:48
4/21 anonim válasza:
*1930-as
2021. jan. 28. 21:48
5/21 anonim válasza:
Kettesnél van a kutya elásva!
2021. jan. 28. 21:52
6/21 árokpart válasza:
Mert alkotmányellenes és sérti a nemzetközi emberjogi egyezményeket is.
2021. jan. 28. 21:16
7/21 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki be van oltva, ugyanúgy fertőz.
2021. jan. 28. 22:26
8/21 anonim válasza:
Mert nem az egyes embereken múlik, hogy be lettek-e oltva. Én hiába regisztráltam már hónapok óta, híre-hamva sincs az oltásnak. Nem rajtam múlott.
2021. jan. 28. 22:32
9/21 anonim válasza:
Mert az diszkriminatív lenne és emberi jogokat sértő. Ettől függetlenül mégis erre készül és a sok hlye még örül is neki!
2021. jan. 29. 11:16
10/21 anonim válasza:
Úgy érzékelem, hogy még mindig nem jutott el az agyadig: ugyanúgy fertőzőképes maradsz akkor is, ha naponta megiszol 10 liter vakcinát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!