Miért engedik meg az oltottaknak, hogy rájuk ne vonatkozzanak a korlátozások?
Azt mondták, hogy aki be van oltva, az nagy valószínűséggel csak minimális tünetekkel fogja átvészelni a betegséget.
-Tehát ő is elkapja.
-Tehát ő is fertőzött lesz.
-Tehát ő is fertőzhet másokat.
Ilyen alapon semmilyen felmentést nem jár nekik addig, ameddig a teljes lakosság részére nem adatott meg a lehetőség, hogy beoltassa magát méghozzá azzal a vakcinával, amelyikkel ő szeretné.
Én nem szeretném hogy a fertőzött, de oltott emberek csak úgy simán rám tüsszögjenek úton útfélen.
A maszk kelleni fog elvileg ez után is...
Az hogy lesz-e hátránya annak aki nem oltat azt majd eldönti az Ensz
Dánok is csinálják úgy tudom...
Sajnos az elsőnek igaza van. Annyi zavargás volt a világban, hogy kicsúszott a gyeplő, elszállt a kontrol és eluralkodott a bizonytalanság. A gyors onformáció áramlás és végtelen kommunikációs lehetőség azt eredményezte, hogy káoszba fullad a világrendszer. Ezért vírus címszó alatti zárlat. A határokat lezárták, a kijárási korlátozásokat bevezették és korlátozták a gyülekezést is. Azért mert félnek, mert kiszámíthatatlan mi történhet, mert túl gyors a világ. Ez nem ellenszerről vagy immunitásról szól hanem az irányítás visszaszerzéséről, az új világrendszer kidolgozásáról ami képes lépést tartani.
Helyesírási hibákért bocs. Ez saját vélemény, egyszerű következtetés.
4. Olvasd már el a kérdésem többi részét is mielőtt hülyeségeket írogatsz!
"Azt mondták, hogy aki be van oltva, az nagy valószínűséggel csak minimális tünetekkel fogja átvészelni a betegséget.
-Tehát ő is elkapja.
-Tehát ő is fertőzött lesz.
-Tehát ő is fertőzhet másokat.
Ilyen alapon semmilyen felmentést nem jár nekik addig, ameddig a teljes lakosság részére nem adatott meg a lehetőség, hogy beoltassa magát méghozzá azzal a vakcinával, amelyikkel ő szeretné.
Én nem szeretném hogy a fertőzött, de oltott emberek csak úgy simán rám tüsszögjenek úton útfélen."
Nincs ok-okozati kapcsolat a kijelentéseid között, kérdező.
Egy védőoltás a fertőzőképességet is drasztikusan csökkenti, ez gyakorlatilag ökölszabály, ha oltásokról beszélünk. Mivelhogy az antitestek elpusztítják a vírust, mielőtt szaporodni tudna, tehát értelemszerűen a továbbadásra is minimális esély van.
"az Európai Bizottság már kimondta hogy nem lehet diszkrimnálni"
A gődénygörény facebook oldalán kívül ezt sehol nem láttam eddig, úgyhogy kérhetek valamilyen hivatalosabb forrást? (gődénygörény se hozott forrást természetesen)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!