Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért engedik meg az oltottakn...

Miért engedik meg az oltottaknak, hogy rájuk ne vonatkozzanak a korlátozások?

Figyelt kérdés

Azt mondták, hogy aki be van oltva, az nagy valószínűséggel csak minimális tünetekkel fogja átvészelni a betegséget.

-Tehát ő is elkapja.

-Tehát ő is fertőzött lesz.

-Tehát ő is fertőzhet másokat.

Ilyen alapon semmilyen felmentést nem jár nekik addig, ameddig a teljes lakosság részére nem adatott meg a lehetőség, hogy beoltassa magát méghozzá azzal a vakcinával, amelyikkel ő szeretné.

Én nem szeretném hogy a fertőzött, de oltott emberek csak úgy simán rám tüsszögjenek úton útfélen.

2021. febr. 13. 09:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"A gyermekkori oltásokon kívül nem lehet más oltást kötelezni, ahogy az influenza elleni oltás se kötelező, ez sem lehet az."

Mi tiltja ezt?

2021. febr. 15. 00:46
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
A személyi önrendelkezés joga például, de tucatnyi hazai és nemzetközi törvényt lehetne idesorolni.
2021. febr. 15. 00:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az önrendelkezési jog esetei:

-a test és a szövetek feletti rendelkezés (itt ez a főpont)

-a személyes adatok feletti rendelkezés

-a magántulajdonnal történő rendelkezés

-a lakóhely szabad megválasztása feletti rendelkezés

-a munkahely szabad megválasztása feletti rendelkezés

-a véleménynyilvánítás szabadsága

az utódok létrehozásának szabadsága

2021. febr. 15. 00:59
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Akkor te valamit rosszul tudsz, mert ezek alapján a gyermekkori oltásokat sem lehetne kötelezővé tenni. És mégis azok.

Bármilyen védőoltást kötelezővé lehet tenni.

2021. febr. 15. 01:30
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Nyílván az egyetemen is rosszul tanították :DD Amúgy azt azért kell mert a gyermek még nem cselekvőképes, szellemileg nem elég fejlett hogy döntsön ilyen kérdésekben. Amiket felsoroltam az mind benne van az Alkotmányban.
2021. febr. 15. 02:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Engedjék,sőt oldjanak fel minden korlátozást az oltottaknak.Nem nagyon érdekel mert így akarják rávenni a többieket a löttyre dehát nálam nem jön be a manipuláció se a propaganda reklám.Jót szoktam röhögni rajta😊Sok sikert hozzá!Legalább látnák hogy ugyanúgy fertőznek a lötty ellenére is,szóval még jó is lenne
2021. febr. 15. 07:45
 17/19 anonim ***** válasza:
15: Szerintem meg te bromira nem tanultál jogot és félreérted, hogy mit is jelent ez :)
2021. febr. 15. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
#17 Nem zavar hogy nem hiszed el hogy jogot tanultam(bár nem jogászként),de volt jogi ismeret órám és rájöttem hogy nem árt tisztában lenni a jogaimmal.
2021. febr. 15. 21:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neked #18-as!Nekem mindegy mit akarnak rám tukmálni,nem fogják elérni amit akarnak.Szánalmas az egész és az a célja hogy az embereket össze ugrasszák egymással.Plusz az is hogy rávegyék az oltásra,ami nem kötelező.Én nem veszek részt ebben a szánalmas hatalmi játékban,mert ez az.Nem az egészségünk a cél
2021. febr. 16. 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!