Miért engedik meg az oltottaknak, hogy rájuk ne
vonatkozzanak a korlátozások?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy aki be van oltva, az nagy valószínűséggel csak minimális tünetekkel fogja átvészelni a betegséget.
-Tehát ő is elkapja.
-Tehát ő is fertőzött lesz.
-Tehát ő is fertőzhet másokat.
Ilyen alapon semmilyen felmentést nem jár nekik addig, ameddig a teljes lakosság részére nem adatott meg a lehetőség, hogy beoltassa magát méghozzá azzal a vakcinával, amelyikkel ő szeretné.
Én nem szeretném hogy a fertőzött, de oltott emberek csak úgy simán rám tüsszögjenek úton útfélen.
"A gyermekkori oltásokon kívül nem lehet más oltást kötelezni, ahogy az influenza elleni oltás se kötelező, ez sem lehet az."
Mi tiltja ezt?
2021. febr. 15. 00:46
12/19 anonim válasza:
A személyi önrendelkezés joga például, de tucatnyi hazai és nemzetközi törvényt lehetne idesorolni.
2021. febr. 15. 00:57
13/19 anonim válasza:
Az önrendelkezési jog esetei:
-a test és a szövetek feletti rendelkezés (itt ez a főpont)
-a személyes adatok feletti rendelkezés
-a magántulajdonnal történő rendelkezés
-a lakóhely szabad megválasztása feletti rendelkezés
-a munkahely szabad megválasztása feletti rendelkezés
-a véleménynyilvánítás szabadsága
az utódok létrehozásának szabadsága
2021. febr. 15. 00:59
14/19 anonim válasza:
Akkor te valamit rosszul tudsz, mert ezek alapján a gyermekkori oltásokat sem lehetne kötelezővé tenni. És mégis azok.
Bármilyen védőoltást kötelezővé lehet tenni.
2021. febr. 15. 01:30
15/19 anonim válasza:
Nyílván az egyetemen is rosszul tanították :DD Amúgy azt azért kell mert a gyermek még nem cselekvőképes, szellemileg nem elég fejlett hogy döntsön ilyen kérdésekben. Amiket felsoroltam az mind benne van az Alkotmányban.
2021. febr. 15. 02:43
16/19 anonim válasza:
Engedjék,sőt oldjanak fel minden korlátozást az oltottaknak.Nem nagyon érdekel mert így akarják rávenni a többieket a löttyre dehát nálam nem jön be a manipuláció se a propaganda reklám.Jót szoktam röhögni rajta😊Sok sikert hozzá!Legalább látnák hogy ugyanúgy fertőznek a lötty ellenére is,szóval még jó is lenne
2021. febr. 15. 07:45
17/19 anonim válasza:
15: Szerintem meg te bromira nem tanultál jogot és félreérted, hogy mit is jelent ez :)
2021. febr. 15. 10:02
18/19 anonim válasza:
#17 Nem zavar hogy nem hiszed el hogy jogot tanultam(bár nem jogászként),de volt jogi ismeret órám és rájöttem hogy nem árt tisztában lenni a jogaimmal.
2021. febr. 15. 21:54
19/19 anonim válasza:
Én elhiszem neked #18-as!Nekem mindegy mit akarnak rám tukmálni,nem fogják elérni amit akarnak.Szánalmas az egész és az a célja hogy az embereket össze ugrasszák egymással.Plusz az is hogy rávegyék az oltásra,ami nem kötelező.Én nem veszek részt ebben a szánalmas hatalmi játékban,mert ez az.Nem az egészségünk a cél
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!