Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Pride betiltásával való...

A Pride betiltásával való hergelés is csak azért van, hogy Magyar Péternek állást kelljen foglalnia a kérdésben?

Figyelt kérdés

Mivel a jobber táborban elég nagy egyetértés van abban, hogy a melegek minimum maradjanak a négy fal közt, így egy olyan párt, ami a vonulásukat támogatja eléggé elzárná magától ezt a szavazóréteget. A Tiszának pedig szüksége van egy részükre.

Ha viszont Magyar Péter semmit nem szól a kérdésben, akkor amellett foglal hallgatólagosan állást, hogy emberek szabad vonulását egy ügy mellett szerinte teljesen oké korlátozni.

Magyarul bármit tesz, megint win-win a Fidesznek.

ma 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg inkább egy gumicsont, hogy erről beszéljenek az emberek, ne a kormány szánalmas teljesítményéről.
ma 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
36%

Talán igen.

Jobberként lehetséges Tisza szavazó vagyok. Engem zavarna, ha Magyar Péter beleállna a dologba és még a prájdra is kimenne szivárványos zászlót lobogtatni.

Ettől még nem veszítenék el a szavazatom, csak inkább ne csináljanak ilyet. Jobban járnak, ha csendben maradnak. A propaganda rögtön szétszedné.

ma 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Kapásból van vagy egy tucat topic, amiben Magyar Péter nem foglalt állást, máig.

Az EU-n kivüli külpolitikát hallhatóan kerüli, minden tekintetben. A hétvégi tüntetésekről, nemhogy, nem állt ki mellettük és szervezett volna támogatást, egy szót sem szólt, egyik mellett sem.

Nem beszél alkotmányozásról, demokráciáról, több pártrendszerről...

A melegekhez való hozzáállása, engem is érdekelne.

ma 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

Pride Fesztivált szervező LMBTQ-aktivista lett Magyar Péter "társadalompolitikai szaktanácsadója".

Forrás: [link]

ma 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem meg inkább egy gumicsont, hogy erről beszéljenek az emberek, ne a kormány szánalmas teljesítményéről."

A fanatikus fideszeseket az se érdekelné ha Orbánék eladnák az öregannyukat valami szaudi arab sejknek 20 forintért háremasszonynak, az sem rendítené meg őket a hitükben.

ma 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!