Az biztos, hogy csak az oltottaknak nyitnak 4 milliónál?
Nem járok moziba, megnézem a filmet a neten!
:p
Amúgy hüleséget félretéve: nem tudom, tömegközlekedni biztos lehet, mint eddig, ha azt nézzük, hogy eddig is és most is úgy vannak az emberek egymás hegyén-hátán, még olykor nálunk, vidéken is... mi lehet fönt Pesten?
Itt közben pedig tartjuk a két ember a boltban meg más dolgokat...
Minimum fél évvel ezelőtt megjósoltuk az oltottak és oltatlanok közötti hátrányos mgkülönböztetést. Akkor sokan konteós, lapos-Földes, gyíkemberes idiótáknak neveztek minket. Üdvözöljük őket az általuk tagadott valóság sivatagában! Lehet jönni és sűrűn elnézést kérni.
Valószínűleg azért tartották ezt képtelenségnek sokan, mert egy ilyen diszkrimináció akkor elfogadhatatlan volt számukra. És most? Fogtok érdemben tiltakozni? Vagy lehajtott fejjel nyújtjátok a másik karotokat is...?
"Nem, mindenkinek nyitnak,hiába akarsz feszültséget generálni.nincs olyan megkülönböztetés hogy oltottak és nem oltottak, és nem is lesz.néhány apróságban kimerül a kutyakönyvesek előnye,ami kimerül néhány jelentéktelen dologban és kb ennyi."
Lol. Szeritned én akarok feszültséget generálni? Maga Orbán mondta, hogy ez lesz. Akkor most én generálo ma feszültséget? Hülye vagy.
"Minimum fél évvel ezelőtt megjósoltuk az oltottak és oltatlanok közötti hátrányos mgkülönböztetést. Akkor sokan konteós, lapos-Földes, gyíkemberes idiótáknak neveztek minket. Üdvözöljük őket az általuk tagadott valóság sivatagában! Lehet jönni és sűrűn elnézést kérni."
Mármint szeretnél így emlékezni az önkényesen átírt múltra, úgy érted? :D Jó szar a GYK keresője, de ugyan kukázz már ki nekem pár ilyen kérdést, amiben ilyen válaszokat kaptatok.
Mert nekem igencsak az rémlik, hogy meg lett mondva nektek régen és most is, hogy a "jóslatotok" azért baromság, mert oltáshoz kötni előjogokat nem diszkrimináció. Nem azért lettetek kiröhögve, mert azt mondtátok, hogy lesz ilyesmi, hanem mert egyből a diktatúrázós, orwelles mantrával kötöttétek össze :D
De az is lehet, hogy neked van igazad, engem rég beoltottak, talán az én emlékeimet írta át a beültetett 5G chip 😱😱
Védettségi igazolvány??
Aztán ugyanúgy elkaphatom, terjeszhetem, fertőzhetek, ha beoltanak. Akkor ez mi f.a.sz, ha
nem diktatúra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!