Oltásellenesek, mit szóltok hozzá, hogy felmerült a "kényszerítés" lehetősége?
"Egy demokratikus országban lehet abban bízni, az értelmes emberek fölismerik, érdekük, hogy be legyenek oltva. Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell.”
„(…) előbb-utóbb választaniuk kell: elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat.”
Mi erről a véleményetek? Elfogadnátok, hogy ellehetetlenültök, mert igazolás nélkül se rendes munka, se szórakozás nem jut nektek, vagy mégis inkább az oltást választanátok?
Továbbá mit gondoltok arról, hogy az oltást elutasítók Duda Ernő szerint nem értelmes emberek?
Mindenki jön hogy ez erősebb influenza, stb, de attól még én eldönthetem ebben akarok-e meghalni vagy kábitoszerben? :D
Ha kötelezné is, vagy munkaadó akarná felmondanák, vagy egy jó kis ügyvéddel mennék vissza, hogy is van ez, elvégre demokrácia van nem?
Aztán biznék benne, hogy lenne egy-két nem birka ember is, mert akkor kimennék az utcára az biztos, aztán gyújtogatnám a fekete merciket a parlament előtt ha már lehet Amerikában is nem?
Nem vagyok oltás ellenes, de ezek kisérleti oltások, amiknek nem ismerjük a hosszútávú hatásait.
Jellemzően 5 oltásból 3 a 2-3 éves párezer főn végzett klinikai teszt után kerül kukába, mert kiderül róla, hogy egészségre jelentősem káros, jellemzően rákkeltő.
Ez 70 felettieknél nem nagy ügy, mert itthon 76 év a várható élettartam.
Rendvédelmiseknek, katonáknak sem, mert nekik a hazát életük kockáztatásával is szolgálni kell.
De igenis 45 év alatti nem elhízott embereknél egy ilyen kisérleti oltásnak sokkal súlyosabbak lehetnek a hosszútávú következményei, mint amennyi kockázat számukra súlyosabb lefolyású koronavírus fertőzés.
Ha kötelező lenne, akkor demokratikusabb országba disszidálnék, pl. Belaruszba (ehhez még állást sem kellene váltanom), ott most is szabad az élet, mennek a partik.
Ezt honnan veszed? Nem kötekedésből, vagy hitetlenkedésből, de tényleg érdekel.
Kb 1400 embert rakott lélegeztetőre a covid, és elgondolkoztam, hogy ez most soknak számít-e. Mennyi ember volt lélegeztetőn covidmentes időszakban. Mert ha 1000-en, akkor ez sok. Ha 10000-en, akkor nem túl jelentős.
Én nem vagyok b.zi, de a kolbászom +22 cm, és baromi vastag.kb úgy tudjátok elképzelni mikor a boxer lekerül, a lányok felszisszennek sokszor hogy ezt azért már nem!
Nos ezzel a dudát kikormolnám hátul, hogy egy hétig ne tudjon mászkálni és ilyen hülye riportokat adni.
Errol mar kifejtettem a velemenyem mashol (roviden: ha oltatok, azt csak egeszsegugyi okbol teszem, a zsarolas nem hat meg, atmeneti, veszhelyzeti engedellyel rendelkezo vakcina pedig nem teheto kotelezove).
Amire most reagalnek: "...demokratikus orszagban...": Az a demokracia, amiben kenyszerrel fenyegetnek, ha visszautasitasz egy onkentes reszvetelt barmiben, nem demokracia es az onkentesnek feltuntetett dolog nem valojaban nem volt onkentes soha. Ha egy keresre nem lehet nemmel valaszolni, az nem keres... Az allampolgarok kiskorunak tekintesere inkabb nem is reagalok...
Egyebkent ez az ember ugyanaz, aki par hete meg arra hivta fel a figyelmet, hogy a vakcinak tekinteteben szukseges a kockazat/haszon arany felmerese, ami nem ugyanaz egy kronikus beteg 60 eves, mint egy egeszseges 20 eves eseteben...Vajon hogyan fordult vele ekkorat a vilag? Mivel az o koraban minden 10. ember idoskori demenciaban szenved, indokolt lenne felkerni a professzor urat, hogy - a demokracia jegyeben persze onkentesen - vesse ala magat egy demencia tesztnek mielott nyilatkozik (ami meg csak nem is invaziv, tehat nem kell mellekhatasoktol tartania), amit persze vissza is utasithat, ezesetben biztositunk rendori kiseretet, vagy egy helyet az erdoben az oltatlanok mellett...
Orbán azt mondta,hogy nem lesz kötelező az oltás,mert nem élünk diktatúrában.
Érdekes,akkor miért vannak más oltások a kisbabák részére kötelezően meghatározva/gyermekbénulás ellen,DI-PER-TE,..stb/
Akkor most ez hogy van,van ami kötelező,de a Covidra nem kell.
Azért elég érdekes hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!