A magyar kozmunkarendszer lehetővé teszi diplomások munkára kenyszeriteset?
Nem, kényszeríteni valóban nem lehet. De a diplomások közmunkája többnyire irodai munkavégzést jelent.
Valamivel magasabb az érte kapott összeg is, mint akinek csak általános iskolai vagy középiskolai végzettsége van.
Én is dolgoztam így, és a cégnél sajátítottam el a nekik szükséges speciális szaktudást, amivel már fel tudtak venni állandóra.
Diplomával éhbérért - Magyar Narancs
magyarnarancs.hu › belpol › diplom...
Translate this page
Nov 26, 2017 — Elsőre meglepő lehet, hogy az MTA is ezt teszi, ám a diplomások ... A digitalizációs feladatokra a kultúra számos intézményében átmeneti munkát tudnak biztosítani ... Ez idő alatt a kulturális közmunkások nemcsak digitalizálhatnak, ... 4 ezer diplomás közmunkás volt a rendszerben, közülük a legtöbben ...
Missing: kényszerítés? | Must include: kényszerítés?
Lázadnak a diplomás közmunkások - Népszava
nepszava.hu › 1142358_lazadnak-a-...
Translate this page
Oct 6, 2017 — Az alig 70 ezer forintos béren foglalkoztatott magyar értelmiségi réteg ... Földiák András, a SZEF elnöke szerint az egész rendszer komoly visszalépés a ... a vízügyi igazgatóságoknál foglalkoztatott közmunkások is ugyanazt a munkát ... mert a mostani belpolitikai helyzet nem teszi lehetővé számára, hogy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!