Magyarországon miért nem követel pénzbeli jóvátételt Törökországtó,Ausztriától, Németországtól és Oroszországtól a magyar nép ellen elkövetett bűneik miatt?
Ha a zsidóknak bejött hogy mindenkit megsarcolnak aki ártott nekik,akkor nekünk is meg kéne próbálni.
A törökök 150 évig rabolták és pusztították a magyar nemzetet.
Az osztrákok 390 évig uralkodtak rajtunk és belerángattak minket az első világháborúba.
A németek megszállták hazánkat és a felesleges harcaiban elpusztult Budapest.
Az oroszok 45 évig sanyargatták a magyar népet.
A magyar kormány miért nem követel jóvátételt ezektől a bűnös országoktól?
Nem kell a pénz a kormánynak?
A lengyelek követelnek a németektől, de nem tudom, bíróságon-e?
1992-ben a mongol követ már bocsánatot kért a tatárjárásért. Visdes egy dolog volt, de látom, őket ki is hagytad.
Nem tudom, hogy áll az ő per, ami egy dél-amerkai ügyvéd nyújtott be az EU ellen 7000 milliárd értékre a spanyol-potugál rablóhadjáratok miatt.
Amerikai bíróságnál adta be, szóval simán megnyerheti.
Az volna a szívás.
Úgy utálom, amikor már a kérdés is fszság, de teljes meggyőződéssel állítja a kérdező a fszságot. Tök szívesen válaszoltam volna, ha normális hangnemben kérdezel és nem hisztikéző nácikaként. Kérdezhettél volna úgy, hogy "a szovjetek fizettek kártérítést?", de nem, te már terjesztve a fszságot mindentudásod teljes hitében úgy kérdeztél, hogy "miért NEM fizetnek?"
(A kérdésre amúgy az a válasz, hogy volt kártérítés, de nem érdemled meg, hogy részletezzem.)
Deák domina ismét kreatív és nácizáson kívül másra nem telt.
Ismét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!