Mi a baj a Fudan Egyetemmel? Miért hőbörögnek annyira facebookon?
Figyelt kérdés
Ha jól látom 34. legjobb egyetem a világon, olyan komoly amerikai intézményeket előz meg mint a New York-i egyetem, Los Angeles-i Kalifornia Egyetem, Duke Egyetem, Brown Egyetem stb..
Fél trillió forintból épül a campus, szóval elég komoly intézmény lesz.
2021. ápr. 6. 20:43
41/47 anonim válasza:
#38-39 Maximálisan egyet értek!
42/47 anonim válasza:
41. Neked van igazad, de el ne felejtsd ezt a tényt a választásokig. Csak együttes erővel lehet elérni, hogy bukjanak.
43/47 bbci válasza:
A jobboldal is és most ők vannak hatalmon.
44/47 anonim válasza:
Én sem értem mondjuk. Igazából kifejezetten örülök neki. Remélem magyarokat is felvesznek, mert szívesen mennék.
45/47 anonim válasza:
Csak ez a magyar ELIT alkalmatlan, de pénzzel jól kitömött tagjait veszik fel, mint Kinában is. Nem a Jozsót a borsodi cigánytelepről, legyen bármilyen tehetséges is. OV különben most már dél-koreai egyetemről beszél és kötött velük szerződést.
46/47 anonim válasza:
#45 melyik koreai egyetem jönne? 😍😍
47/47 anonim válasza:
Azt nem mondta, gondolom a szöuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!