Nem undorító, hogy a kormány miként kivételezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel? Mi az hogy egyes egyetemek azért nem indíthatnak bizonyos képzéseket, mert nem felelnek meg az akkreditáció feltételeinek, ellenben az NKE-nek nem kell megfelelnie.
2015. jún. 10. 10:52
1/3 anonim válasza:
Úristen!!!!!
Most mi lesz!!!!!!!??????
2/3 anonim válasza:
Ha a Fidesz így folytatja, pár év múlva a valaha magas színvonalú oktatásból semmi sem marad, csak egy korrupt, idióták által vezetett NKE. Nem tudom, hogyan de valahogy el kéne őket távolítani a hatalomból, amíg nem késő. Nekem nehezemre esik kivárni a 2018 -as választást.
3/3 anonim válasza:
Hidd el, nekünk sem tetszik ez a dolog itt az NKE-n. És minél több kar költözik ide, annál több és feleslegesebb dolgot kell megtanulnunk év közben, annál többször leszünk reggel 8-tól este fél 6-ig órákra kötelezve stb... És lehet, hogy ez a KTK-n nem akkora gond (amit kétlek), mert az civil, de a HHK és az RTK csak nyeli a cuccot, mert kötelező az óralátogatás, és nem csak az egyetem felé kell komoly teljesítményt tudni mutatni.
Mindent összevetve ez az NKE dolog senkinek sem jó, maximum az államnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!