Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha vasárnap be kell zárniuk a...

Ha vasárnap be kell zárniuk a boltoknak akkor miért nem mindegyiknek? A kormány miért kedvez bizonyos boltoknak? Miben más egy cba mint egy tesco?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 15:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a haverok kezében van.
2014. nov. 6. 15:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól írja az első.
2014. nov. 6. 15:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, érdekes módon a dohánytrafikoknak sem kell majd bezárniuk :)
2014. nov. 6. 15:27
 4/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
A tesco az "csúnya multi", a CBA meg ""magyar"" (duplán idézőjelben).
2014. nov. 6. 15:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, ha az a cél, hogy az emberek vasárnap a családjukkal legyenek és ne vásárolgassanak, valamint az eladók is otthon lehessenek, akkor mindent be kellene egységesen zárni, kivétel nélkül.
2014. nov. 6. 15:44
 6/21 anonim válasza:
3%
Régebben minden zárva volt vasárnap,csak a benzinkútak voltak nyitva.Külföldöm is csak a kutak vannak nyitva.
2014. nov. 6. 16:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ezt mondja a kérdező is, hogy akkor egyes boltok miért lehetnek majd nyitva.
2014. nov. 6. 16:20
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

ma 16:00

Én ezt nem tapasztaltam egyik nyugati országban sem.

2014. nov. 6. 16:21
 9/21 anonim válasza:
100%

ma 16:21

Hát nem tudom te merre voltál,mert pl Ausztriába te vasránap nem látsz boltot nyitva azt garantálom neked,de még plázát sem.Sőt van ahol a benzinkút sincs nyitva.Max éttermek kávézók.

2014. nov. 6. 17:05
 10/21 anonim ***** válasza:
85%

Kérdem én naivan... hogy ha mindent bezáratnátok vasárnap, akkor amikor én otthon vagyok a családommal, mégis mi a rákot csináljak? Nem mehetek el étterembe, nem mehetek el vidámparkba (jó, az már nincs), állatkertbe, akárhova, mert minden zárva van...

Ez az egész ötlet úgy baromság, ahogy van. A CBA és a többi magyar cég csak azért lehetne nyitva, mert franchiseként működnek Kur vaországban. Ez azt jelenti, hogy ők nem egy entitásként vannak kezelve jogi szempontból, mint a TESCO; hanem külön kis tulajdonok vannak, amik becsatlakoztak egy hálózathoz. Ezért mentesülnek a különadó és az egyéb terhek alól.

Ügyesen ki van ez is találva...

2014. nov. 6. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!